Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 

Untitled Document 

 

Media Watch - Berlingske

Berlingskes Carolina Kamil kritiserer Israel for ikke at levere våben til Ukraine
22. oktober 2022 - Berlingskes mellemøstkorrespondent, Carolina Kamil, har begået en "analyse" med det budskab, at Israel burde levere våben til Ukraine, men undslår sig sin pligt gennem fedtspilleri og »gode undskyldninger«. Hvorfor Berlingske mener, at netop Israel - modsat andre frie nationer - ligefrem har en pligt til at gå militært ind i en konflikt i Europa, er uklart. Modsat kan de fleste normalt tænkende mennesker nok godt forstå, at Israel tøver med at kaste sig ind i en krig med Rusland, som er massivt militært tilstede i Syrien, Israels fjendtligtsindede nordlige naboland.
Læs mere...

Mere propaganda fra Berlingskes Carolina Kamil
24. juli 2022 - Berlingskes mellemøstkorrespondent, Carolina Kamil, leverer en tirade af angreb på Israel, som ville være dagbladet Politiken værdigt. En af de mere horrible påstande i artiklen går på, at israelske bosættere i stort omfang dræber palæstinensere, og derefter slipper ganske uden straf. Det er, hvad man bedst kan betegne som en klassisk, antisemitisk løgn.
Læs mere...

Misvisende Berlingske-rapport fra Jerusalem
20. april 2022 - Berlingske-journalist Carolina Kamils rapport fra de seneste uroligheder i Jerusalem er desværre så behæftet med fejl, at den totalt umuliggør enhver forståelse for den uindviede læser. Artiklen fokuserer på påståede (ikke-eksisterende) israelske krænkelser af Al Aqsa-moskeen uden at nævne konteksten for urolighederne, nemlig palæstinensiske stenkast imod jøder på Tempelpladsen, det helligste sted i jødedommen.
Læs mere...

Berlingske beskriver Israels nye premierminister som morder
19. juni 2021 - Berlingskes mellemøstkorrespondent, Carolina Kamil, skriver, at Israels nye premierminister, Naftali Bennett, har udtalt, "at han ingen problemer har med at dræbe arabere." Det handler selvfølgelig om terrorister, og ikke civile. Men det fremgår ikke. Den palæstinensiske selvstyreformand, Mahmoud Abbas, derimod, støtter aktivt terror imod jødiske civile. Men det kunne Carolina Kamil næppe finde på at skrive i avisen.
Læs mere...

Berlingske udelader vigtige detaljer om Sheikh Jarrah
22. maj 2021 - Berlingskes mellemøstkorrespondent, Carolina Kamil, beskriver hvordan palæstinensiske beboere fortrænges fra nogle huse i Østjerusalems Sheikh Jarrah-kvarter til fordel for jødiske bosættere. Men hun forsømmer at fortælle, at de palæstinensiske beboere aldrig har købt ejendommene, og at de trues med udsættelse, fordi de nægter at betale husleje.
Læs mere...

Berlingske kolporterer myten om apartheid i Israel
23. februar 2021 - I en artikel i Berlingske om Israels effektive corona-indsats benytter journalisten, Carolina Kamil, sig af et sprogbrug, der med ord som som diskrimination, segregering og apartheid, vækker mindelser om raceopdelte samfund i f.eks. USA eller Sydafrika. Påstanden om, at "jødiske borgere har rettigheder, der er langt overlegne landets arabiske statsborgere," er direkte usand og tjener kun til at støtte de antisemitiske kræfter, som søger at promovere et billede af Mellemøstens eneste demokrati (og verdens eneste jødiske stat) som et racistisk regime. Læs mere...


Tilbage

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:
Velkommen til!