Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 

Velkommen til Israel-Online

Hjemmesiden Israel-Online.dk tilbyder et dybere indblik i, hvad den israelsk-arabiske konflikt i virkeligheden går ud på, og søger at modarbejde den anti-israelske propaganda, der desværre længe har gennemsyret medier og uddannelsesinstitutioner herhjemme. Aktuelle begivenheder, såvel som historiske fakta, bliver løjet om, fortiet eller fordrejet til ukendelighed i et bevidst eller ubevidst forsøg på at fremstille Mellemøstens eneste demokrati - og klodens eneste jødisk stat - som den værste aggressor og overtræder af universelle menneskerettigheder.

Sandheden er tværtimod, at Israel er det land i Mellemøsten, der har det mindst anstrengte forhold til menneskerettighederne. Israel er det eneste land i regionen, der kan karakteriseres som et rigtigt retssamfund, det eneste land i regionen, hvis ledere ikke sidder på både den lovgivende, dømmende og udøvende magt samt den totale kontrol over samtlige medier. Ironisk nok er Israel derfor suverænt det land i Mellemøsten, hvor også arabere har mest frihed. Men disse fakta kommer sjældent igennem herhjemme.

Det vil vi førsøge at rette op på ved at afdække manipulation og misinformation i de hjemlige medier, levere faktuel information til forståelse af den arabisk-israelske konflikt samt fortælle den "anden side af historien," der oftest bliver ignoreret i de danske medier. Vi vil også bringe historier og nyheder fra Israel, som af uransagelige årsager bliver filtreret fra herhjemme.

Hjemmesiden skal ikke ses som et alternativ til de hjemlige medier, men som et supplement, der kan sætte nyhederne i det rette perspektiv. Den langsigtede plan med hjemmesiden er at opbygge en solid base af information om Israel, landets historie m.v., samt at holde et vågent øje med de danske medier, med henblik på at bidrage til en mere sober og retvisende mediedækning herhjemme.

God fornøjelse.


Israel-Online's Formål

Tilbage

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.
   

 

 

Untitled Document


 
Artiklerne på Israel-Online.dk er beskyttet af ophavsret, men må med tydelig kildeangivelse kopieres og bruges til ikke-kommercielle formål.
Materialet (bortset fra kortere uddrag) må ikke offentliggøres i nogen form uden skriftlig tilladelse.