Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 

Israel-Onlines formål

Det overordnede mål med Israel-Onlines virke er at bidrage til at sikre Israels fortsatte eksistens som en jødisk og demokratisk stat gennem opnåelse at en varig og retfærdig fred mellem Israel og landets arabiske naboer, bygget på et realistisk kompromis, der vil kræve indrømmelser fra begge sider.

Selvom fred er et mål, der efter alt at dømme deles af et flertal af både israelere og palæstinensere, er der ikke noget, der tyder på, at parterne vil kunne gøre tilstrækkelige fremskridt uden verdenssamfundets medvirken og assistance.

Skal vi i Europa gøre os håb om at kunne bidrage konstruktivt til konfliktens løsning, er det nødvendigt med en faktabaseret forståelse for dens kerne, baggrund og fortsatte udvikling.

Da Danmarks og Europas mellemøstpolitik i vid udstrækning dikteres at den folkelige opinion, er det altså nødvendigt, at ikke bare politikere, men også befolkningen som helhed, har et rimeligt nuanceret billede af, hvad der forgår i dette vigtige brændpunkt.

Herhjemme er det naturligvis først og fremmest de danske mediers ansvar, et ansvar, som de beklageligvis langt fra lever op til. Tværtimod fungerer medierne herhjemme ofte, med eller uden overlæg, som talerør for arabisk, anti-israelsk propaganda.

Historiske fakta bliver manipuleret til ukendelighed, og selv nutidige hændelser præsenteres på en måde, så Israel fremstår som alt andet end det demokrati, det er. Resultatet er, at kun få danskere aner, hvad der er op og ned på konflikten, og endnu færre har nogen ide om, hvordan den kan løses.

De forhold vil Israel-Online forsøge at rette op på. Her på siden vil man kunne tilegne sig en basal viden om Israel og konflikten med araberne, både historisk og aktuel. Siden vil også forsøge at behandle nogle af de værste af mediernes jævnlige overtrædelser af de krav om sandfærdighed og objektivitet, der stilles til deres virke, både af lovgivningen og de fleste mediers egne formålsparagraffer.


Redaktion: Dan Harder


Kontakt:

Israel-Online.dk's Privacy Policy (in English)


Tilbage til forsiden

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.
   

 

 

Untitled Document


 
Artiklerne på Israel-Online.dk er beskyttet af ophavsret, men må med tydelig kildeangivelse kopieres og bruges til ikke-kommercielle formål.
Materialet (bortset fra kortere uddrag) må ikke offentliggøres i nogen form uden skriftlig tilladelse.