Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Palestinian Media Watch dokumenterer:
Det palæstinensiske selvstyre fortsætter propagandaen imod Israel

Til trods for det palæstinensiske selvstyres tilkendegivelser overfor Vesten om, at man anerkender Israels ret til at eksistere og er villig til at bekæmpe både vold og propaganda imod Israel, fortsætter de palæstinensiske medier ufortrødent sin kampagne af had imod, og delegitimisering af, den jødiske stat. Al tale om fred med Israel præsenteres overfor den palæstinensiske befolkning som et skridt på vejen mod det egentlige mål: den jødiske stats endeligt.

Den israelske NGO Palestinian Media Watch (PMW) overvåger løbende de palæstinensiske medier, der er under Præsident Mahmoud Abbas' kontrol og derfor reflekterer selvstyrets officielle standpunkt. Den palæstinensiske hjernevask af egne borgere foregår bla. gennem tv-programmer, aviser, sportsbegivenheder, fritidsaktivititeter og skolebøger, og kan i hovedtræk opdeles i følgende tre kategorier:

  •  Ikke-anerkendelse af Israel
  •  Indgydelse af had imod Israel og jøder
  •  Støtte til - og glorificering af terror og vold

Nedenfor kan ses en række eksempler præsenteret af PMW - klik for at læse artiklerne på PMWs hjemmeside (på engelsk). Eksemplerne er udvalgt fra PMWs nyhedsbreve, og udgør kun en lillebitte top af et kæmpe isbjerg. Listen bliver løbende opdateret.

Læs nyhedsbreve direkte fra Palestinian Media Watch her.

Besøg PMW's hjemmeside på www.palwatch.org.


Selvstyret betaler fuld 'løn' til terrorister
22. juli 2024 - Det palæstinensiske selvstyre befinder sig i en alvorlig finansiel krise og har derfor ikke råd til at betale sine offentligt ansatte mere end halvdelen af deres sædvanlige løn. Ikke desto mindre prioriterer selvstyret fortsat at betale fuld "løn" til dømte terrorister i israelske fængsler samt familier til afdøde terrorister. 899 tilfangetagne militsfolk fra krigen i Gaza (hovedparten tilhørende Hamas) er netop blevet anerkendt af selvstyret som værdige til at modtage deres "terror-løn."
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyrets sikkerhedsstyrker dybt involveret i terror
18. februar 2024 - Mahmoud Abbas' Fatah-parti praler med, at dets sikkerhedsstyrker tiltager aktivt i terror imod israelske civile og kampe med det israelske militær på Vestbredden. Det er den organisation, som USA og andre i Vesten ønsker, skal overtage Gaza, når Israel har nedkæmpet Hamas. PMW's rapport kan downloades som PDF her.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyrets antisemitiske propaganda: Israel spreder sygdomme blandt børn i Gaza
4. januar 2024 - Som led i det palæstinensiske selvstyres mangeårige anti-israelske og anti-jødiske had-propaganda fortælles det nu i den selvstyre-kontrollerede avis, Al-Hayat Al-Jadida, at Israel med overlæg "spreder dødbringende epidemier og smitsomme sygdomme (...) i Gaza-striben for at dræbe så mange civile som muligt, særligt børn." I tråd med selvstyrets løbende hjernevask af den palæstinensiske befolkning lægger den seneste løgn sig op ad den klassiske antisemitisme.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret betaler terrorister, som var de offentligt ansatte
2. januar 2024 - Som Palestinian Media Watch (PMW) har dokumenteret gennem mange år, betaler det palæstinensiske selvstyre livslange "lønninger" og pensioner til terrorister og afdøde terroristers familier. Grundet selvstyrets aktuelle økonomiske krise er udbetalingerne reduceret. Det sker efter samme princip, uanset om man er terrorist eller almindeligt offentligt ansat.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret benægter Hamas' krigsforbrydelser 7. oktober
14. december 2023 - Det palæstinensiske selvstyre, som støttes af Vesten, herunder Danmark, benægter nu, to måneder efter Hamas' brutale terrorangreb på Israel, at massakren overhovedet har fundet sted. Den officielle selvstyre-kontrollerede TV-station kalder de veldokumenterede beretninger fra 7. oktober 2023 for "historier og fortællinger spundet fra fantasien."
Læs mere (på engelsk)...

Abbas' rådgiver: Hamas' mega-massakre er Israels "undskyldning" for at "eliminere" palæstinenserne
13. december 2023 - Den palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas', rådgiver siger på selvstyrets tv, at Israel brugte Hamas' bestialske terrorangreb den 7. oktober som "undskyldning" for at udføre en i forvejen planlagt "satanisk plan" om at "eliminere" det palæstinensiske folk. Det er den slags groteske løgne, det angiveligt så moderate palæstinensiske selvstyre fodrer sin befolkning med.
Læs mere (på engelsk)...

Palæstinensisk "menneskerettighedsorganisation": Israel "henrettede" Hamas-terrorister
6. december 2023 - En palæstinensisk NGO, som foregiver at være en menneskerettighedsorganisation, har ytret bekymring om, at Hamas-terrorangrebet på Israel 7. oktober 2023 skulle udgøre en israelsk "undskyldning" for at begå "summariske henrettelser" af de indtrængende Hamas-terrorister. Det er desværre ikke en joke.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret vil betale frigivne terrorister livslang løn
27. november 2023 - Mens der er fokus på Hamas' forbrydelser, skal man også huske, at det palæstinensiske selvstyre på Vestbredden fortsat støtter terror, både politisk og økonomisk. Ligesom familierne til de 1.500 Hamas-terrorister, som blev dræbt under deres terrorangreb 7. oktober, vil modtage livslang "pension" fra selvstyret, vil også en del af de nys frigivne terrorister modtage "løn" af selvstyret.
Læs mere (på engelsk)...

Fatah praler med at have deltaget i Hamas' mega-terror
1. november 2023 - Fatah, den palæstinensiske selvstyreformand Mahmoud Abbas' parti, praler med, at dets militante fløj, Al Aqsa-brigadens Martyrer, også tog del i den bestialske massakre på israelske civile 7. oktober i år. Mens de fleste nok anerkender, at Hamas er en terrororganisation, har mange endnu ikke forstået, at det palæstinensiske selvstyre faktisk konkurrerer med Hamas om, hvem der kan begå mest terror. Se Fatahs "smagfulde" terror-prale-video nedenfor.
Læs mere (på engelsk)...


Det palæstinensiske selvstyres regerende parti, Fatah, praler i videoen med deres påståede deltagelse i Hamas' uhyrlige terrorangreb på Israel, 7. oktober 2023. 

Hamas opfordrer civile til at agere menneskelige skjolde
11. oktober 2023 - Efter Israel har opfordret civile i Gaza til at evakuere de områder, hvor man kæmper imod terrororganisationen Hamas, beder sidstnævnte beboerne om at blive og fungere som menneskelige skjolde - antageligt i håb om, at Israel så vil undlade at angribe den militære infrastruktur, som Hamas, imod krigens love, har placeret blandt Gazas civilbefolkning.
Læs mere (på engelsk)...

Abbas' Fatah praler med 2.750 terrorangreb i 2023
5. april 2023 - Den palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas', politiske parti, Fatah, som regerer det palæstinensiske selvstyre, fejrer på en af sine Facebook-sider, at man siden årets start har udført hele 2.750 angreb på israelere. Med stolthed prales der med, at det er lykkedes at slå 12 israeler ihjel. Særligt fremhæves drabet på to civile israelere i den arabiske by Hawara, som en heltegerning. Det bemærkes hånligt, at den konkurrerende terrorgroppe, Hamas, i perioden ikke har haft held med at slå en eneste israeler ihjel (se Fatahs propaganda-video nedenfor).
Læs mere (på engelsk)...


Mahmoud Abbas' regerende Fatah-partis propaganda-video, hvor der prales
med 2.750 palæstinensiske terrorangreb, som har kostet 12 israelere livet.

Mahmoud Abbas' Fatah erklærer "åben krig" imod Israel
31. januar 2023 - To dage før den palæstinensiske selvstyre-leder, Mahmoud Abbas, over for USA's udenrigsminister Anthony Blinken erklærede sin støtte til en tostatsløsning og modstand imod terror, udsendte Abbas' eget Fatah-partis militære fløj, Al Aqsa-brigadens Martyrer, en erklæring og opfordring til en fortsættelse og forøgelse af angrebene på Israel. "Dette er en åben krig, og i morgen vil Tel Aviv erklære landesorg," lyder det blandt andet.
Læs mere (på engelsk)...

Fatah-plakat, som
hylder terrorismen.
 

Godt nytår: Mahmoud Abbas' Fatah fejrer sin terror-indsats i 2022
27. december 2020 - Det palæstinensiske selvstyres formand, Mahmoud Abbas', Fatah-organisation fejrer nytåret ved at prale med sin omfattende støtte til terror i det forgangne år. Fatah understreger, at hele 65% af de palæstinensere, som sidder livstidsfængslet i Israel, primært for terrorhandlinger imod israelere, hidrører fra netop Fatah. Organisationen gentager derudover Mahmoud Abbas' højtidelige løfte om at fortsætte den økonomiske støtte til palæstinensiske terrorister og deres familier.
Læs mere (på engelsk)...

En oldgammel mønt med hebra-
iske bogstaver præsenteres
som "palæstinensisk valuta."
   

Palæstinensiske børn hjernevaskes med anti-israelsk propaganda
12. december 2022 - Det palæstinensiske selvstyre har gennem sit børne-magasin, "Waed" (Promise), i årevis promoveret en vision for palæstinensiske børn om, at Israel skal ophøre med at eksistere og erstattes af en palæstinensisk stat. De gennemgående budskaber til børnene er, at Israel er et midlertidigt fænomen, at jøder ingen ret har til nogen del af landet, og at Israels endeligt vil blive opnået gennem væbnet kamp. En integreret del af propagandaen er den systematiske forfalskning af jødisk historie som værende "palæstinensisk."
Læs mere (på engelsk)...

Læs Palestinian Media Watch (PMW)'s rapport, "Teaching Terror to Tots" (PDF), som dokumenterer det palæstinensiske selvstyres indoktrinering af børn til fortsat kamp imod jøderne og Israel.


Interview med PMW's direktør, Itamar Marcus, om rapporten: "Teaching Terror to Tots" - hvordan det palæstinensiske selvstyre hjernevasker børn til had og vold imod israelere og jøder.

Fatah praler med 7.200 angreb i 2022
23. oktober 2022 - Mahmoud Abbas' Fatah-organisation praler i en video med, at 7.200 af årets terror- og andre voldelige aktiviteter "har en skygge af selvstyret over sig." Akkompagneret af dramatisk musik opremses en imponerende liste af handlinger, som bla. omfatter skudangreb, stenkast, "højkvalitetsoperationer" (dvs. grundigt planlagte terrorangreb), samt angreb med lokalt producerede sprængstoffer og molotov-cocktails. April måned bød ifølge videoen på hele 76 skudangreb mod israelske mål. I videoen bruges desuden meget tid på at håne den Gaza-baserede terrorgruppe, Hamas, for ikke at begå lige så meget terror.
Læs mere (på engelsk)...


Mahmoud Abbas' Fatah-organisation praler i videoen ovenfor med sin rolle i de mange terrorangreb og andre voldelige aktiviteter i 2022.

Palæstinensisk børnerettigheds-NGO støtter børns deltagelse i vold
16. december 2020 - Den palæstinensiske underafdeling af den internationale NGO til beskyttelse af børns rettigheder, Defense for Children International (DCI), støtter op om palæstinensiske børns "ret" til at deltage i voldelige demonstrationer og angreb på israelske sikkerhedsstyrker og civile. NGO'en, der angiveligt har forbindelse til terrorgruppen PFLP, støtter desuden selvstyrets vedvarende hjernevask af palæstinensiske børn i den fortsatte kamp imod Israels eksistens. Læs mere (på engelsk)...

Zions vises protokoller
på arabisk.
 

Selvstyret promoverer klassisk antisemitisk falsum
9. december 2020 - Det palæstinensiske selvstyre promoverer på sin tv-kanal det notoriske værk "Zions vise protokoller," som påstår at afsløre en jødisk konspiration med ambition om at overtage verdensherredømmet. "Protokollerne" blev oprindeligt skabt af den russiske zars efterretningstjeneste, men blev - trods for længst afsløret som et falsum - brugt af Hitlertyskland i propagandaen imod jøderne. I dag bruges det altså af det palæstinensiske selvstyre til samme formål, ligesom Adolf Hitler's "Mein Kampf" har været en palæstinensisk best-seller.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret hjernevasker børn til at tro på Israels endeligt
1. december 2020 - I Vesten tror mange, at det palæstinensiske selvstyre kæmper for oprettelsen af en palæstinensisk stat ved siden af Israel. I realiteten opdrager selvstyret generation efter generation til at identificere sig som ofre for "jøderne" - ikke israelerne, og til at tro på drømmen om et Palæstina, der omfatter hele det nuværende Israel.
Læs mere (på engelsk)...

Indgang til palæstinensisk universitet opkaldt efter terrorist bag München-massakren
6. november 2020 - Selvstyrer lærer palæstinensiske børn, at terrorister er helte. Det seneste synlige eksempel herpå er, at studenter på et palæstinensisk universitet har prydet en indgang til institutionen med billedet af lederen af terrorgruppen Sorte September, som stod bag massakren på 11 israelske atleter i München i 1972. Det palæstinensiske selvstyre har tidligere opkaldt en skole efter samme terrorileder.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret planlægger ny voldsbølge med terrorgrupper
23. september 2020 - Som reaktion på det amerikanske fredsudspil og Israels "normaliseringsaftaler" med De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain har det palæstinensiske selvstyre etableret en komité sammen med Hamas og andre terrororganisationer til at "udvikle" den såkaldte "folkelige modstand" - den palæstinensiske eufemisme for terror. Selvstyreformand Mahmoud Abbas har på forhånd udtrykt støtte til "en hvilken som helst aktivitet," den nye komité måtte beslutte at iværksætte. Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret hylder tredobbelt barnemorder
21. juni 2020 - Som led i en serie "fillers" på det palæstinensiske selvstyres tv-kanal, som hylder terrorister, der afsoner domme i israelske fængsler, kom turen forleden til en palæstinensisk mand, som afsoner en livstidsdom for at have smidt en molotov-cocktail mod en bus, hvorved en mor og hendes tre børn i alderen 1-3 år blev dræbt. En israelsk soldat mistedet ligeledes livet ved angrebet. Selvstyret holder fast i en langvarig tradition med at hylde og betale terrorister. Morderen og hans medskyldige har således modtaget i alt over 2 mio. kroner som "løn" for deres udåd.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret opfordrer til selvmordsbombe-angreb
11. maj 2020 - Selv corona-krisen får ikke det palæstinensiske selvstyre til at nedtone sin fortsatte indoktrinering af palæstinenserne i, at det at dø som "martyr" ved terrorangreb imod israelere er det højeste, man kan opnå. Mindst fire gange har selvstyret på sin tv-kanal udsent en sang med opfordring til at begå selvmordsbombeangreb på to specifikke byer i det nordlige Israel. Teksten lyder bl.a.: "Spænd dit sprængstofbælte, detonér det første i Haifa og det andet i Atlit."
Læs mere (på engelsk)...

Jødehad på palæstinensisk tv
27. januar 2020 - Her 75 år efter befrielsen af koncentrationslejren Auschwitz hjernevasker det palæstinensiske selvstyre fortsat sin befolkning med had imod jøder i den mest klassiske forstand. Ifølge en undersøgelse udført af The Anti-Defamation League (ADL) i 2014 er palæstinenserne på Vestbredden og i Gaza det mest antisemitiske folk i verden. Intet tyder på, at det skulle have ændret sig. Se videoen og gæt hvorfor!

Læs mere her og her (på engelsk).

Teenage-terrorist hyldes ved indgang til pigeskole
5. december 2019 - Et 17-årigt kvindeligt medlem af Mahmoud Abbas' Fatah-organisation, som i 2002 udførte et selvmordsbombeangreb nær et supermarked i Jerusalem, hyldes nu som rollemodel på en pigeskole i Betlehem. Terrorbølgen kaldet "den anden intifada," som angrebet var en del af, kostede i perioden 2000-2005 mere end 1100 israelere livet, heraf langt hovedparten civile. Dyrkelsen af terrorister som helte er udbredt i det palæstinensiske selvstyre.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret opfordrer til "vredens dag"
29. november 2019 - Det palæstinensiske selvstyre opfordrede befolkningen til at gå på gaden og protestere imod den seneste amerikanske udmelding om, at man ikke længere anser de israelske bosættelser som i modstrid med international lov. I den selvstyre-støttede event blev der afbrændt billeder af Trump, Pompeo og Netanyahu. Selv undervisningsministeriet beordrede de palæstinensiske skoler lukket, så eleverne kunne deltage i "vredens dag."
Læs mere (på engelsk)...

Fatah på Facebook: børn skal dø for Palæstina
28. november 2019 - I et digt, oplæst af en ung pige på selsvstyrets tv, udsender det palæstiensiskse selvstyre budskabet om, at børn er bestemt for martyrium, samt at palæstinensernes våben er islam, og at ammunitionen er de palæstinensiske børn. Budskabet er en integreret del af den propaganda, som palæstiensere udsættes for helt fra barnsben.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyrets forsvundne milliarder
4. november 2019 - Det palæstinensiske selvstyre modtager årligt milliarder af kroner i støtte fra internationale donorer, herunder Danmark. Samtidig kanaliseres svimlende summer videre til PLO, hvorefter penge-sporet ender. Sikkert er det dog, at nogle af pengene går til støtte for terrororganisationer som det berygtede PFLP.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyret har betalt 80.000 kr for mord på 13-årig pige
30. juni 2019 - For tre år siden myrdede en ung palæstinensisk mand en 13-årig israelsk pige, mens hun lå og sov i sin seng. Gerningsmanden blev selv dræbt under sin terroraktion. Som det er kutyme, har det palæstinensiske selvstyre til dato udbetalt 50.000 shekel (ca. 80.000 kr) til morderens familie i præmie for hans "martyrium". Selvstyret afsætter hvert år omkring 2 milliarder kroner af sit pressede budget (som er delvis finansieret af os i Europa) til at betale for terrorisme imod israelere.
Læs mere (på engelsk)...

Fatah: At dræbe børn er en "legitim menneskelig kamp"
18. juli 2019 - Mahmoud Abbas' Fatah-parti anser massemord på israelske civile - herunder en terroraktion, der kostede 12 børn og 25 voksne livet i 1978 - for "en naturlig menneskelig udtryksform, som alle menneskelige love garanterer." At de internationale love for krigsførsel tværtimod netop fordømmer overlagte angreb på civile, gør tilsyneladende ikke indtryk på det palæstinensiske selvstyre.
Læs mere (på engelsk)...


En hyldest til en af de mest notoriske palæstinensiske terrorister på Fatahs oficielle Facebook-side. Dalal Mughrahi deltog i et terrorangreb i 1978, som kostede 37 israelske civile livet, heraf 12 børn.

Sommerlejre for børn i terrorens skygge
14. juli 2019 - Sommeren er (ligesom alle andre tider på året hos det palæstiensiske selvstyre) tid til at hylde den palæstinensiske nations helte, dvs. massemordere med overlagte drab på civile israelere på samvittigheden. Det sker traditionen tro blandt andet ved at opkalde sommerlejre for børn efter kendte terrorister, som således bliver rollemodeller for den næste generation af palæstinensere.
Læs mere (på engelsk)...

Abbas' rådgiver hylder historisk leder, som samarbejdede med Nazi-tyskland
12. juli 2019 - I anledning af årsdagen for Haj Amin Al-Husseinis død hylder Mahmoud Abbas' rådgiver for religion og islamiske relationer, Mahmoud Al-Habbash, den afdøde nazi-kollaboratør, som bistod med oprettelsen af en SS-enhed i Jugoslavien og har mange civile menneskers død på samvittigheden.
Læs mere (på engelsk)...


Den palæstinensiske leder, Haj Amin Al-Hussieni, mødes med sin allierede, Adolf Hitler, under Anden Verdenskrig (december 1941).

Selvstyret har betalt 80.000 kr for mord på 13-årig pige
30. juni 2019 - For tre år siden myrdede en ung palæstinensisk mand en 13-årig israelsk pige, mens hun lå og sov i sin seng. Gerningsmanden blev selv dræbt under sin terroraktion. Som det er kutyme, har det palæstinensiske selvstyre til dato udbetalt 50.000 shekel (ca. 80.000 kr) til morderens familie i præmie for hans "martyrium". Selvstyret afsætter hvert år omkring 2 milliarder kroner af sit pressede budget (som er delvis finansieret af os i Europa) til at betale for terrorisme imod israelere.
Læs mere (på engelsk)...

Uhæmmet jødehad er hverdagskost på selstyrets tv
17. oktober 2018 - En dommer fra det palæstinensiske selvstyres islamiske retssystem prædiker, at jøder "danser og lever på andres kropsdele, og på andres blod," og at "der ikke er nogen global korruption, som de ikke står bag," og som "deres rabbinere ikke tillader." Han konluderer desuden at "blandt jøderne findes intet udover korruption og fordærvelse." Antisemitiske religiøse prædikener udsendes jævnligt på selvstyrets tv.
Læs mere (på engelsk)...

Abbas' religiøse rådgiver opfordrer til hellig krig mod Israel
10. oktober 2018 - Den øverste dommer i det palæstinensiske selvstyres sharia-domstol beskriver på selvstyrets officielle tv-kanal kampen imod Israel som en konflikt "mellem islam og islams fjender," "mellem islamisk kultur (...) og satans kultur," og "mellem det gode og det onde." Dommeren beskriver kampen imod Israel som vejen imod koranens "endelige løfte" om jødernes "ødelæggelse." Således ophøjes konflikten over for den overvejende religiøse palæstinensiske befolkning fra en politisk konflikt til en religiøs.
Læs mere (på engelsk)...

Fatahs budskab: Palestina fra Jordan-floden til Middelhavet
29. september 2018 - Billedet ovenfor, posted på Fatahs Facebook-side i sidste uge, viser en palæstinensisk dreng, der skriver følgende ord henover at kort af hele Israel samt de palæstinensiske selvstyreområder: "Palæstina fra floden til havet." Tegningen reflekterer selvstyrets gennemgående budskab til det palæstinensiske folk om, at Israel ikke har nogen ret til at eksistere, uanset hvilken fremtidig grænsedragning, man end måtte kunne forestille sig.
Læs mere (på engelsk)...

Abbas - en global leder udi støtte til terrorister
27. september 2018 - Den seneste terrorist, selvstyreformand Mahmoud Abbas har valgt specifikt at hædre, er Nasser Awais, som afsoner en 14 gange livstidsdom i Israel for at have myrdet 14 mennesker. Abbas har udnævt Awais til "generalmajor" som "et tegn på anerkendelse af hans kamp og offer for hjemlandet." Awais var ifølge Abbas med til, efter ordre fra Abbas' forgænger, Yassir Arafat, at etablere Al Aqsa-brigadens Martyrer, der anses for en terrororganisation af både USA og EU. Gruppen har dræbt hundredvis af israelske civile i selvmordsbombninger. Mahmoud Abbas er, udover sin rolle som selvstyreformand, også leder af "Palestine National Fund," som står for udbetalingen af lønninger til terrorister fængslet i Israel. Læs mere (på engelsk)...

Selvstyrets tv: Israel underminerer Al Aqsa som rotter
18. september 2018 - En religiøs leder hævder på palæstinensisk tv, at Israel er i gang med at underminere Tempelbjergets Al Aqsa-moske ved at grave "som rotter graver gange under jorden for ondskab og ødelæggelse." Selvstyret har tradition for - ganske som de palæstinensiske arabere allerede tilbage i 1920'erne - at sprede falske rygter om at jøder truer Al Aqsa. At portrættere jøder som rotter og andre skadedyr er også et klassisk antisemitisk greb, som benyttes flittigt af selvstyret.
Læs mere (på engelsk)...

Terrorister bag selvmordsbombeangreb i 2001 har modtaget 1,9 mio kr. fra selvstyret
9. august 2018 - I dag er det 17 år siden en palæstinensisk selvmordsbombe dræbte 15 (heraf 8 børn) og sårede 130 i et angreb på en pizza-restaurant i Jerusalem. Til dato har de tre hovedansvarlige terrorister og deres familier modtaget knap 300.000 dollars (ca. 1,9 mio kr.) fra det palæstinensiske selvstyre som betaling for deres udåd.
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyrets tv hylder palæstinenere, der lynchede to israelere i 2000
5. juli 2018 - Det palæstinensiske selvstyres tv-kanal hylder de palæstinensere, som i oktober 2000, under optakten til "den anden intifada," som over fem år kostede ca. 1000 israelske civile livet, lynchede to reservister fra den israelske hær, som ved en fejl var kørt ind i Vestbred-byen Ramallah. De to israelere blev tæsket ihjel, hvorefter deres lig blev skændet. Gerningsmændene og deres familie har til dato modtaget over 3 mio kroner af selvstyret som følge af deres udåd.
Læs mere (på engelsk)...

Palæstinensere lyncher, dræber og lemlæster to reservister fra den israelske hær, Ramallah, 12. oktober 2000.

Selvstyret til gravide: Dit foster skal dø for Palæstina
4. juli 2018 - Gravide kvinder over hele kloden håber på et langt og lykkeligt liv for deres ufødte børn. Det palæstinensiske selvstyre, derimod, har på det seneste promoveret en sang med det budskab, at mødre bør se deres ufødte foster som potentiel "martyr for Palæstina." Sangen bliver sendt på de officielle palæstinensiske radio- og tv-kanaler samt Fatahs egen tv-kanal.
Læs mere (på engelsk)...

Familie af terrorister får lønforhøjelse
2. juli 2018 - En palæstinensisk familie med fire terrordømte brødre i israelske fængsler (samt én dræbt "martyr") modtager hver måned 60.000 kr fra det palæstinensiske selvstyre som betaling for brødrenes gerninger. Med endnu en brors drab på en israelsk soldat i maj måned, kan familien se frem til en forhøjelse af den månedlige betaling med 3.500 kr. Familien har til dato modtaget over 6 mio kr for brødrenes aktiviteter. Selvstyreformand Mahmoud Abbas har flere gange mødtes med moderen til de seks sønner. Hun hyldes på palæstinensiske medier som en "rollemodel for palæstinensiske kvinder."
Læs mere (på engelsk)...

Selvstyreformand Mahmoud Abbas mødes med moderen til fem (snart seks ) terrordømte palæstinensiske brødre (foto: den officielle palæstinensiske avis Al-Hayat Al-Jadida, 29. april 2017).

Ironisk: Selvstyret deltager i konference imod finansiering af terror
25. juni 2018 - Det palæstinensiske selvstyre, der helt åbent udbetaler store summer til terrordømte mordere i israelske fængsler og efterladte familier til selvmordsbombeterrorister, deltog i april i en konference i Paris med titlen "Ingen penge til terrorisme." Selvstyrets rundhåndede økonmiske støtte til terror er blevet fordømt af det internationale samfund, og USA har besluttet at indstille sin støtte til selvstyret, indtil terror-financieringen ophører. Den palæstinensiske ledelse har dog meddelt, at støtten vil fotsætte.
Læs mere (på engelsk)...

Læs som en morder
21. juni 2018 - En palæstinensisk terrorist, Baha Alyan, som i 2015 angreb og myrdede tre israelske passagerer på en bus i Jerusalem, er nu rollemodel for læselystne palæstinensere. Den palæstinensiske kulturminister erklærer en national læsedag til minde om Alyan og andre "martyrer." Alyans familie modtager omkring 100.000 kr om måneden som kompensation for terroristens offer.
Læs mere (på engelsk)...

Dræb en israeler og blive berømt
19. juni 2018 - Endnu en plads, denne gang i Vestbred-byen Tulkarem, er blevet opkaldt efter en morder. Maher Younes kidnappede og myrdede, sammen med sin fætter, den israelske soldat Avraham Bromberg i 1980. Begge blev idømt 40 års fængsel i Israel for deres forbrydelse, men af det palæstinensiske selvstyre hyldes de som helte. Tulkarems distriktsguvernør kaldte ved ceremonien morderen for "denne store mand, denne kriger, denne leder".
Læs mere (på engelsk)...

Vært for palæstinensisk tv-quiz hylder martyr-døden
15. juni 2018 - En vært for et quiz-show på selvstyrets tv-kanal indleder Ramadan-underholdningsprogram med "tusind velsignelser til sjælene af de heroiske martyrer, der vander Palæstinas land med deres blod hver dag...". Eksemplet illustrerer hvordan selvstyret systematisk promoverer (selvmords)terror imod Israel og hylder død for Allah (martyriet) som noget at stræbe efter.
Læs mere (på engelsk)...

FIFA undersøger palæstinensisk top-politiker for trusler om vold
14. juni 2018 - Fatahs generalsekretær, Jibril Rajoub, der også fungerer som leder af det palæstinensiske fodboldforbund (PFA), bliver nu undersøgt af den internationale fodboldorganisation, FIFA, i forbindelse med trulser om vold imod Argentinas fodboldlandshold, som for nylig fik sidstnævnte til at aflyse en venskabskamp i Israel. PMW billiger undersøgelsen, men opfordrer FIFA til også at forholde sig til Rajoubs mangeårige promovering af terror imod israelere. Rajoub anses for en mulig afløser for den nuværende palæstinensiske selvstyreformand, Mahmoud Abbas.
Læs (på engelsk)...

PLO hylder terrorister med stort reklameskilt
25. maj 2018 - Den palæstinensiske befrielsesorganisation, PLO, hævder officielt at have opgivet terrorisme som middel i kampen imod Israel. I realiteten fortsætter både PLO, Mahmoud Abbas' Fatah-parti og selvstyret med at støtte terrorisme, både politisk, moralsk og økonomisk.
Læs mere (på engelsk)...

Prædikant på selvstyrets tv: Indtag Jerusalem med magt!
24. maj 2018 - Den voldelige kamp mod Israel og jøder er ikke afblæst. Imam på selvstyrets tv-kanal: "Jøderne [bemærk: ikke blot Israel] er en arrogant og tyrannisk fjende, som har besat Jerusalem og Palæstina... Med Allahs hjælp vil vi snart tage det, der blev taget fra os, hvis ikke fredeligt, så med magt."
Læs mere (på engelsk)...

Mahmoud Abbas hylder mor til fem terrorister
7. maj 2018 - I tråd med selstyrets tradition med at hylde terrorister og velsigne terrorangreb, mødtes selvstyreformand Mahmoud Abbas i april med Um Nasser Abu Hmeid - en mor til fire terrorister, der tilsammen afsoner 18 livstidsdomme i israelske fængsler for en række terrorangreb, der kostede otte mennesker livet. Selvstyret hylder desuden hendes femte søn, der også var terrorist og medlem af Hamas, men i 1994 blev dræbt af israelske agenter, som en martyr.
Læs mere her (på engelsk)...

Mahmoud Abbas: Jøderne var selv skyld i holocaust
2. maj 2018 - Under sin åbningstale for PLO's "palæstinensiske nationale råd" gav selvstyreformand Mahmoud Abbas udtryk for sine antisemitiske holdninger. Hovedbudskabet var at jøderne selv var skyld i den europæiske antisemitisme på grund af deres "sociale rolle" som ågerkarle. Abbas skrev i sin tid en holocaust-benægtende doktorafhandling, hvori han beskylder "zionister" for at have opfundet "myten" om 6 millioner dræbte jøder samt at have samarbejdet med nazisterne. Realiteten er, at det var palæstinensernes ledere, der samarbejdede med nazisterne under 2. Verdenskrig.
Læs mere her (på engelsk)...

Fatah opkalder lejr for børn efter ærke-terrorist
24. april 2018 - Mahmoud Abbas' Fatah-parti opkalder, som det er kutyme i det palæstinensiske selvstyre, en sommerlejr for unge i Vestbred-byen Jenin efter den kendte PLO-terrorist, Abu Jihad, som op gennem 1970'erne og 80'erne stod bag drab på omkring 125 civile israelere. Politikken er en integreret del af selvstyrets promovering af terror som noget positivt overfor palæstinensiske børn og unge. Abu Jihad hyldes desuden som en folkehelt i de selvstyre-kontrollede medier.
Læs mere her og her (på engelsk)...

Holocaust-ofre fremstilles som arabere dræbt af jøder
11. april 2018 - Som et led i det palæstinensiske selvstyres vedvarende kampagne med dæmonisering af israelere og jøder viser en selvstyre-kontrolleret tv-station billeder af jøder dræbt under nazisternes Holocaust, men fremstiller dem som palæstinensere dræbt af jøder. Også et billede fra en kristen arabisk milits' massakre af palæstinensere i Libanon i 1982, fremstilles som arabiske ofre for jødisk vold.
Læs mere...

Selvstyret offentliggør årets budget - inkl. 2 mia til terror
28. marts 2018 - Det palæstinensiske selvstyre under ledelse af Mahmoud Abbas har offentliggjort sit overordnede driftsbudget for året 2018, der samlet set udgør 4,76 mia dollars. Det fremgår samtidig at 7,5% af bugettet (355 mio dollars eller omkring 2,13 mia danske kroner) er afsat til lønninger til palæstinensere i israelske fængsler samt familier til "martyrer." Hovedparten af disse midler går således direkte eller indirekte til palæstinensere involveret i terror imod Israel. Beløbet svarer til omkring 44% af den økonomiske hjælp, selvstyret forventer at modtage fra internationale donorer.

Det palæstinensiske budget blev offentliggjort kun få dage efter USA vedtog den såkaldte Taylor Force Act, ifølge hvilken USA vil indstille sin finansielle støtte til selvstyret, indtil det ophører med at yde økonomiske støtte til terror. Den amerikanske lov er opkaldt efter en turist fra USA, der i 2016 blev dræbt af en palæstinensisk terrorist i Israel. Morderen blev efterfølgende hyldet som en helt af selvstyret, ligesom hans efterladte familie nu modtager en livslang "martyr-pension." Selvstyret har offentligt fordømt USA's beslutning om at tilbageholde den økonomiske hjælp.
Læs mere her (på engelsk)...

Selvstyre-kontrolleret avis indrømmer 161 terrorangreb
8. februar 2018 - Avisen Al-Hayat Al-Jadida, der er kontrolleret af det palæstinensiske selvstyre, indrømmer i en artikel, at 161 palæstinensere i perioden 2015-2016 blev dræbt mens de begik knivangreb, der i alt kostede 40 mennesker livet. Selvstyret har tidligere påstået, at terroristerne blev dræbt af israelsk militær med koldt blod under påskud af at begå terrorisme.
Læs mere her (på engelsk)...

Palæstinensiske børn lærer at følge kendte terroristers eksempel
31. januar 2018 - I et ugentligt tv-program for børn på selvstyrets tv-kanal opfordres palæstinensiske børn til at følge "symbolernes" eksempel. Blandt de kendte symboler er Abu Jihad, som stod bag drab på mindst 125 israelere samt Ghassan Kanafani, en af lederne af terrororganisationen PFLP.
Læs mere her (på engelsk)...

Fatah hylder terrorist bag München-massakren i 1972
29. januar 2018 - Vice-formanden for Mahmoud Abbas' Fatah-organisation hylder manden, der planlagde massakren
israelske atleter ved OL i München i 1972. Selvstyrets officielle avis, Al-Hayat Al-Jadida, kalder selve terroranslaget for en "kvalitets-operation." Udsagnene er en del af selvstyrtets systematiske glorificering og promovering af vold mod israelske civile, der også omfatter massiv økonomist støtte til terror.
Læs mere her (på engelsk)...

Fatahs guide til stenkast for børn
27. december 2017 - Mahmoud Abbas' parti offentliggjorde på sin Twitter-konto billedet nedenfor af en lille dreng, der kaster sten med en slynge, ledsaget af en detaljeret forklaring på, hvordan man bruger våbnet. PMW har opfordret FN's børneorganisation, UNICEF, til at fordømme Fatahs rekruttering af børn til at begå terror.
Læs mere her (på engelsk)...

Instruktion for børn i stenkast med slynge. Fatahs officielle Twitter-side (16. december 2017).

Selsvtyrets avis: Israel bag terrorangreb i Sinai
27. november 2017 - En fast klummeskribent på en selvstyre-kontrolleret avis påstår at Israel og USA står bag det seneste terrorangreb på en moske på den egyptiske Sinai-halvø, hvor 305 mennesker blev dræbt. At give Israel skylden for al mulig ondskab i Mellemøsten er en fast del af det palæstinensiske selvstyres løbende anti-israelske propaganda-indsats.
Læs mere her (på engelsk)...

Det palæstinensiske uddannelsesministerium hylder martyrdød på skoleradio
24. november 2017 - Lederen af det palæstinensiske undervisningsministerium i Vestbred-byen Qalqilya hylder på en radiokanal for skolebørn de martyrer, som har givet deres liv i den fortsatte voldelige kamp imod Israel. Begrebet "martyr" bruges regelmæssigt om palæstinensere, som begår angreb på israelske civile, herunder børn.
Læs mere her (på engelsk)...

Palæstinensiske forældre stolte af deres børns martyrdød
22. november 2017 - Et privat universitet i byen Ramallah på Vestbredden afholdt en mindehøjtidelighed for unge palæstinensere, som mistede livet under deres angreb på israelske soldater. Flere af forældrene udtrykte stolthed over deres sønners mordforsøg, en af dem med ordene: "martyrernes blod er et fyrtårn, der oplyder vejen til frigørelse og frihed." Udsagnet er helt i tråd med selvstyrets vedvarende budskab om, at palæstinensisk frihed skal opnås med vold.
Læs mere her (på engelsk)...

Palæstinensere præsenteres fortsat for en vision af Mellemøsten uden Israel
21. november 2017 - Det palæstinensiske selvstyre og Mahmoud Abbas' Fatah-organisation fortsætter den systematiske praksis med at præsentere den palæstinensiske befolkning for en vision af en verden uden Israel. Det sker blandt andet ved konstant at vise landkort af "Palæstina" omfattende hele det nuværende Israel.
Læs mere her (på engelsk)...

PLO: Profeten opfordrede børn til at kaste sten på jøder
19. november 2017 - I et digt i et selvstyre-støttet palæstinensisk ungdomsmagasin fortælles det, at selveste profeten Mohammed, ligesom selvstyret gør det i dag, i sin tid også opfordrede børn til at kaste sten mod jøder.
Læs mere her (på engelsk)...

Selvstyrets alternative historieskrivning
5. november 2017 - Almindeligvis holder det palæstinensiske selvstyre sig til den officielle linje ifølge hvilken, et palæstinensisk folk har eksisteret siden tidernes morgen, faktisk siden kanaanæerne. Men indimellem krakelerer den ellers massive og systematiske historieforfalskning. Her giver en palæstinensisk historiker på selvstyrets tv seerne et lille glimt af palæstinensernes virkelige historie.
Se mere her (på engelsk)...

Belgien suspenderer støtte til palæstinensiske skoler efter PMW-afsløring
9. oktober 2017 - Den belgiske regering har besluttet at suspendere sin økonomiske støtte til palæstinensiske skoler, efter Palestinian Media Watch afslørede, at en belgisk finansieret skole i Vestbred-byen Hebron efterfølgende var blevet opkaldt efter den notoriske palæstinensiske terrorist Dalal Mughrabi, som i 1978 udførte et terrorangrab, der kostede 38, heraf 13 børn, livet.
Læs mere her (på engelsk)...

Palæstinensiske skoler opkaldes efter terrorister
27. september 2017 - Mindst 31 skoler under det palæstinensiske selvstyre er opkaldt efter kendte terrorister, mens tre er opkaldt efter palæstinensiske ledere, der samarbejdede med nazisterne under Anden Verdenskrig. Herudover har 41 af selvstyrets skoler navne, der hylder martyrer og martyrdom (begrebet martyr dækker bl.a. over selvmordsbombere, som er døde under angreb på civile i Israel, hvorefter de hyldes som helte i det palæstinensiske samfund).
Læs mere her (på engelsk)...

Abbas' Fatah hylder morgenens morder på Facebook
26. september 2017 - Om morgenen den 26. september skød og dræbte en palæstinenser tre israelere, herunder en araber med israelsk statsborgerskab. Samme morgen hyldede Fatah morderen på Facebook med ordene: "En morgen parfymeret med duften af martyrene." Terroristen blev selv dræbt under angrebet, men hans familie kan nu se frem til en livslang månedlig pension fra det palæstinensiske selvstyre som præmie for hans udåd.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah: Massakren i München i 1972 var en 'fremragende operation'
25. september 2017 - 45 år efter massakren under olympiaden i München hylder Mahmoud Abbas' Fatah-bevægelse stadig de terrorister, der myrdede 11 israelske atleter. Fatahs afdeling i byen Nablus lovpriser "heltene fra München-operationen" for deres "mod" og "selvopofrelse." Man lyver dog omkring det forhold, at Fatah-terroristerne dræbte de 11 atleter, som man hævder blev skudt af tysk politi.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Sommerlejre med støtte fra FN indfører palæstinensiske børn i terrorisme og matyrdød
31. august 2017 - Mange palæstinensiske børn deltog denne sommer i PLO-sponsorerede sommerlejre, som promoverede had, terrorisme, martyrdød og fornægtelsen af Israels eksistens. Børnene lavede rollespil, hvori palæstinensiske terrorister blev dræbt af israelsk militær og led martyrdøden, mens rigtige, navngivne terrorister hyldedes som rollemodeller. Listen over "partnere og støtter" på selvstyrets officielle hjemmeside omfatter både UNICEF og FN's Udviklingsprogram.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Psykologi, PA-style: flykapringer og andre terrorangreb er 'vidunderlige heltegerninger'
27. august 2017 - Kvinder, der kaprer fly og myrder israelske civile, udfører, ifølge en palæstinensisk psykolog i programmet "Vores etik" på selvstyrets officielle tv-kanal, "vidunderlige heltegerninger." Efter at have opremset navnene på en række kvindelige palæstinensiske terrorister, understregede psykologen deres store betydning for den palæstinensiske ungdom: "kvinder udfylder en stor rolle i børnenes psykologiske forberedelse."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Ungdomslejr opkaldt efter kendt terrorist
2. august 2017 - En sommerlejr for unge palæstinensere, afholdt af Mahmoud Abbas' Fatah-parti, er opkaldt efter en af de mest notoriske terrorister, Dalal Mughrabi. Den kvindelige terrorist stod bag et terrorangreb i 1973, der kostede 37 civile livet, heraf 12 børn. At opkalde arrangementer for unge efter kendte massemordere er helt sædvanlig praksis i det palæstinensiske selvstyre. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret og Fatah opfordrer til vold mod Israel
23. juli 2017 - I dagene og timerne op til et bestialsk terrorangreb, der kostede tre israelske familiemedlemmer livet, opfordrede ledere af det palæstinensiske selvstyre og Mahmoud Abbas' Fatah-parti til "vrede" og en "eskalation" af den palæstinensiske vold, som kom i kølvandet på Israels etablering af metaldetektorer ved Tempelbjerget.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret bruger over 2 mia kroner på terror-støtte i 2017
19. juli 2017 - Ifølge det palæstinensiske selvstyres eget offentliggjorte budget agter man at bruge godt 1 mia kroner på lønninger til palæstinensere i israelske fænglser. Heraf går de største beløb til fanger dømt for terror. Ca. 1,25 mia kroner går til familierne til palæstinensiske "martyrer," dvs. folk der mister livet under angreb på (hovedsagligt civile) israelere.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder 17-årig terrorist
18. juli 2017 - Det palæstinensiske selvstyres distriktsguvernør for byen Ramallah på Vestbredden har overrakt en statuette til familien til en 17-årig palæstinenser, der 23. marts 2017 kastede molotow-cocktails mod jødiske civile. Terroristen blev skudt og dræbt af israelske soldater, og hædres nu som martyr af selvstyrets repræsentant med følgende ønske: "Vores børne-martyrer, om Allah vil, er fugle i paradis."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets økonomiske støtte var motivation for palæstinensisk terrorist
10. juli 2017 - Ifølge afskriften af israelsk politis forhør af en palæstinenser, der blev anholdt under et angreb på israelske sikkerhedsvagter, ønskede den potentielle terrorist at dø under sin udåd, for at udløse den økonomiske støtte, som selvstyret giver til alle terroristers familier.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Mahmoud Abbas lover at fortsætte betaling af terrorister
4. juli 2017 - På Fatahs officielle Facebook-side citeres den palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas, for at love fortsat økonomisk støtte til palæstinensere, der har begået terrorangreb imod Israel. Ifølge selsvtyrets eget budget løber terrorstøtten op i nærheden af to milliarder kroner årligt.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah praler med sine mest 'enestående' terrorangreb
22. december 2016 - Mahmoud Abbas' palæstinensiske "parti," Fatah, praler på sin Facebook-side med organisationens "mest enestående" angreb - fortrinsvis imod israelske civile (angrebene har kostet i alt 100 civile livet, heraf 22 børn).

Et opslag oplister 10 angreb udført gennem organisationens 52 års eksistens. I et andet har Fatah udvalgt sine "10 mest enestående operationer i Al Aqsa-Intifadaen" - angreb organisationen udførte under den palæstinensiske terror-kampagne 2000-2005 ("Den anden intifada").
Læs PMWs artikel (på engelsk)...


Fatahs officielle Facebook-side (16. december 2016). Præsenterer Fatahs !10 mest enestående" angreb på Israel gennem 52 år, herunder massakren på 11 israelske atleter under de olympiske lege i München, 1972..

Palætinensiske børnetegninger demonstrerer effekten af selvstyrets hjernevask
16. oktober 2016 - Selvstyreformand Mahmoud Abbas' parti, Fatah, har offentliggjort en række palæstinensiske børnetegninger på organisationens Facebook-side. De viser selvstyrets succes med at hjernevaske børn til at mene, at Israel ønsker dem det ondt, at vold mod jøder er en god ting, og at hele Israel en dag skal blive til Palæstina. Med andre ord: indoktrinering imod fred. Læs PMWs artikel (på engelsk)...


Fatahs officielle Facebook-side (11. oktober 2016). Israel spiser en palæstinenser og drikker palæstinensisk blod til. Et udbredt motiv blandt palæstinensere, og en reference til den klassiske antisemitiske myte, at jøder bruger kristne (i dag palæstinensiske) børns blod i madlavning.

Andre børnetegninger på Fatahs Facebook-side viser, som tegningen ovenfor, at børnene har forstået selvstyrets konsekvente budskab om, at konflikten skal løses gennem vold.

Selsstyret hylder kvindelige terrorister på international kvindedag
12. marts 2016 - Mange steder i verden blev der 8. marts afholdt arrangementer i anledning af kvindernes internationale kampdag, med fokus på ligestilling mellem kønnene. Også det palæstinensiske selvstyre går ind for ligestilling, i hvert fald på udvalgte områder. Selvstyrets officielle tv benyttede derfor dagen til at hylde de højest profilerede kvindelige palæstinensiske terrorister gennem tiderne.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah-leder: Hitler var ikke moralsk korrupt, men dristig
20. januar 2016 - Medlem af Fatahs centralkomité, Tawfiq Tirawi udtaler til palæstinensisk tv: "Hitler var ikke moralsk korrupt, han var dristig." Beundring for Adolf Hitler er ikke unormalt i det palæstinensiske samfund. En af de første ledere af den palæstinensisk-arabiske nationalisme, og Yasser Arafats store forbillede, Haj Amin Al-Husseini, var allieret med nazisterne og bad direkte Hitler om at udvide udryddelsen af jøderne til også at omfatte Palæstina. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah: Kvindelige terrorister er rollemodeller
17. januar 2016 - Amal Hamad, et kvindeligt medlem af Fatahs centralkomité, udpeger på selvstyrets tv en række kvindelige terrorister, som hun betegner som rollemodeller for palæstinenserne. En af terroristerne, Dalal Mughrabi, deltog i 1978 i kapringen af en bus, hvorved 37 civile, herunder 12 børn, mistede livet. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensiske børn bærer selvmordsbombeveste under festligheder
11. januar 2016 - Under en fest for 51-året for Fatahs væbnede kamp mod Israel, bar palæstinensiske børn replica af selvmordsbombeveste med sprængstoffer og andre våben. Det palæstinensiske regimes opdragelse af børn til, at vold mod israelske civile er en dyd, er nok en del af forklaringen på, hvorfor palæstinensiske teenagere i disse måneder begår terror mod jøder i stor stil. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder terrorist bag bar-angreb i Tel Aviv
10. januar 2016 - Det palæstinensiske selvstyres sundhedsminister kalder terroristen, der skød og dræbte to (og sårede otte) på en bar i Tel Aviv, og derefter dræbte en taxichauffør 1. januar 2016, for "en af de kæreste martyrer." Selvstyret har en politik med at hylde alle, der dræber civile israelere. At den dræbte taxichaffør var araber, gør åbenbart ingen forskel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah-ledere hylder og opmuntrer 'heroiske' terrorister
7. januar 2016 - Vicesekretær i Fatahs centralkomité, Jibril Rajoub, kalder palæstinensere, som er blevet dræbt under de seneste måneders terrorangreb imod israelere, for "en kilde til stolthed for os alle. Jeg siger at de som udfører individuelle heroiske handlinger, vi i Fatah-bevægelsen velsigner og opmuntrer dem. Vi anser dem for at være helte og en krone på enhver palæstinensers hoved." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets antisemitiske løgn: Israel stjæler organer fra palæstinensiske "martyrer"
5. januar 2016 - Ligesom nazisterne, zarens Rusland og andre kristne før det, bygger palæstinensernes antisemitisme på en endeløs strøm af løgne, der skal dæmonisere jøder og israelere i palæstinensernes øjne. En af de tilbagevendende løgne er påstanden om, at Israel stjæler organer fra døde palæstinensere. Under den seneste terrorbølge, hvor en del palæstinensiske terrorister er blevet dræbt under deres angreb på israelere, er løgnen blevet trukket frem igen.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-dokumentar: Europa skabte Israel for at slippe af med de korrupte, rænkesmedende jøder.
4. januar 2016 - I forbindelse med fejringen af Fatahs 51-årsdag, genudsendte selvstyrets tv en dokumentar om Fatahs historie. Udsendelsen med titlen "Fatah: Revolution indtil sejr," indeholder en sekvens med en hjørnesten i den palæstinensiske antisemitisme, ifølge hvilken jøderne tilskrives en række klassiske negative karaktertræk. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Antisemitisk hadtale på selvstyrets officielle tv
3. januar 2016 - Mahmoud Abbas' officielle palæstinensiske tv-kanal fortsætter med at udbrede antisemitisk hadtale. For nylig oplæste en ung pige en historie, som fortalte, at "forræderi har været i [jødernes] natur fra Moses' tid og indtil i dag."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah fejrer 51 års terror - og lover at fortsætte
31. december 2015 - Ved årsskiftet fejrer Fatah sit første angreb på Israel, 1. januar 1965. På Fatahs officielle Facebook-side ses et billede af en maskeret Fatah-soldat med ordene: "Et halvt århundrede med at så terror i øjnene på Zions sønner." En anden Facebook-post, igen med en maskeret mand med en Kalashnikov-riffel, bærer ordene: "Befri hjemlandet med blod!"

Billedet nedenfor er fra Fatahs information- og kulturkommission i Libanon. Kniven har i en meget prominent plads, da den symboliserer Fatahs - og dermed selvstyrets - støtte til de knivdrab på jøder, som unge palæstinensere, heriblandt børn, begår i den seneste "kniv-intifada."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah til børn: Vand jorden med blod!
29. december 2015 - En talsmand for de palæstinensiske sikkerhedsstyrker har følgende besked til medlemmerne af en Fatah-ungdomsorganisation: "Lær dine børn at elske landet. Lær dem at vi lever et liv i lidelse. Lær dem at der er et frø i jorden. Hvis de vander det med blod, vil en revolution blomstre. Lær dem at Fatah er den evige revolution. At 'stormen' er intifadaens klinge." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

67% af palæstinenserne støtter knivangreb på jøder
20. december 2015 - En opinionsanalyse foretaget af Palestinian Center for Policy and Survey Research (PSR) på Vestbredden og i Gaza den 10-12. december 2015 viser, at selvstyrets kampagne til støtte for den seneste "kniv-intifada" har været en succes. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets tv til børn: Israel vil ophøre med at eksistere
16. december 2015 - I to udsendelser sendt for nylig understreger selvstyrets officielle tv det gennemgående budskab til børn om, at Israel kun eksisterer midlertidigt og på et tidspunkt vil ophøre med at eksistere. Værten i programmet "Børnesnak" proklamerede at hele Israel tilhører palæstinenserne og "vil komme tilbage til os." Værten bruger ikke navnet "Israel," men som det er kutyme: "48-landet," forstået sådan at Israel er den del af Palæstina, som blev besat i 1948. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fodboldturnering opkaldt efter 13-årig terrorist
25. november 2015 - I oktober forsøgte to palæstinensiske drenge, Hassan og Ahmad Manasrah på 15 og 13 år, at dræbe to israelske civile (på 21 og 13) i Jerusalem. Begge ofre blev hårdt såret. Begge teenageterrorister blev skudt af politiet. Hassan blev dræbt, mens Ahmad blev såret og behandlet på et israelsk hospital. Nu har en palæstinensisk skole opkaldt en fodboldturnering efter børneterroristen Ahmad Manasrah, som en rollemodel for andre palæstinensiske børn.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Bøn på selvstyrets tv: Dræb alle jøder!
23. november 2015 - Ved en begravelse af to palæstinensere, vist på selvstyrets tv, fremsiges en religiøs bøn: "Ram jøderne, tæl dem og dræb dem til den sidste, og efterlad ikke en eneste." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Ung pige fremsiger antisemitisk digt på selvstyrets tv
22. november 2015 - I et børneprogram på palæstinensisk tv fremsiger en ung pige et kendt digt, der indeholder budskabet "Da jeg var ung, lærte jeg (...) at vores fjende, Zion, var satan med en hale." Bagefter siger tv-værten: "Jeg kan virkelig godt lide det digt." Digtet er blevet læst op mindst fire gange før på palæstinensisk tv. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah: Det er palæstinensernes ret at myrde israelere
18. november 2015 - Ved en hyldest-demonstration for terroristen Muhannad Halabi, den første der i den nuværende terrorbølge myrdede israelere ved knivangreb i Jerusalem, sagde et medlem af Fatahs centralkomité, at "det er vores unge mænds ret at få israelske kvinder til at græde," underforstået: det er palæstinensernes ret at myrde civile israelere. Et medlem af PLO's centralkomité kaldte Halabi "en rollemodel for den unge generation." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah på Facebook: Alle israelere er nazister
19. november 2015 - En karikaturtegning på en af Fatahs Facebook-sider viser seks israelere (eller måske israelske politikere), der diskuterer med hinanden, alle klædt i naziuniform med hagekors på kasketterne, og forenet i ét sæt ben og davidstjerne på bæltet. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah på Facebook: Israel og IS bag terror i Paris
16. november 2015 - Fatah bringer to karikaturtegninger på sin officielle Facebook-side, begge med det velkendte budskab, at Israel er lig med IS. Den ene viser Netanyahu, der hjælper en IS-terrorist med at sigte sit maskingevær mod Paris' borgere. Den anden tegning viser en tændstiksæske med påskriften "Terrorisme" og med to tændstikker, der ligner henholdsvis en IS-terrorist og en ortodoks jøde. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Israel står bag terror i Paris
15. november 2015 - Mahmoud Abbas' Fatah-organisation, der for tiden opildner palæstinensere til de daglige knivangreb på civile israelere, sidestiller Israels handlinger med Islamisk Stats terror i Paris, Beirut og det russiske fly over Sinai. En selvstyre-kontrolleret avis holder den israelske efterretningstjeneste ansvarlig for terroren i Paris, som et PLO-medlem siger er Vestens egen skyld, pga. manglende fordømmelse af Israels terror. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Mahmoud Abbas: Besættelsen omfatter hele Israel
2. november 2015 - Det palæstinensiske selvstyres formand, Mahmoud Abbas, beskrev i en tale til FN's menneskerettigheds-råd i Geneve hele Israel som besat palæstinensisk land. Han udtrykte ønske om, at besættelsen, som nu har varet i 67 år (dvs. siden Israels oprettelse) skulle afsluttes - med andre ord, at Israel skulle ophøre med at eksistere. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Det er et budskab, som sjældent ytres overfor et internationalt publikum, mens det er en grundpille i den palæstinensiske selvforståelse, som indpodes i alle palæstinensere fra de er børn.

Fatah: Israel skyder uskyldige og placerer knive ved ligene
2. november 2015 - Tegningen nedenfor, som blev blev posted på Fatahs Twitter-konto 1. november, gentager selvstyrets løgn om, at Israel dræber uskyldige palæstinensere og bagefter hævder, at ofrene havde angrebet israelere med kniv. Den ledsagende tekst på både arabisk og engelsk lyder: "Skyd... tilføj en kniv... tag et foto." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Jerusalems mufti: Der har aldrig eksisteret et jødisk tempel
25. oktober 2015 - Stormufti Muhammad Ahmad Hussein, Jerusalems muslimske overhoved og leder af Al Aqsa-moskeen, udtaler til israelsk tv, at der aldrig har være et jødisk tempel på Templebjerget. Den muslimske Al Aqsa-moske, som blev opført af kalif Abd al-Malik omkring år 700, var ifølge muftien en moske "for 3.000 år siden, og for 30.000 år siden" og har eksisteret "siden verdens skabelse" (...) "Dette er Al Aqsa-moskeen, som Adam, fred være med ham, eller på hans tid, englene byggede." Læs artikel i The Times of Israel (på engelsk)...

Stormufti Ahmad Hussein er tidligere fremkommet med lignende udtalelser (se PMW's hjemmeside, på engelsk). Udtalelserne er led i det palæstinensiske selvstyres systematiske benægtelse af jødisk historie i området.


I den palæstinensiske avis, Al-Ayyam (13. oktober 2015) opfordres hele familien til at kaste sten mod israelere. På mandens arm er der et kort over Palæstina, omfattende det nuvæende Israel.

Abbas giver pris til tegner, som opfordrer til vold
25. oktober 2015 - I denne tid, hvor unge palæstinensere angriber israelere med knive og sten, vælger selvstyrets leder, Mahmoud Abbas, at benytte lejligheden til at hædre en palæstinensisk karikaturtegner, som gennem sine tegninger i den palæstinensiske avis, Al-Ayyam, i årevis har opfordret palæstinenserne til had og vold mod israelere. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah: "Spark jøderne væk fra Tempelbjerget!"
18. oktober 2015 - En tegning på Fatahs officielle Facebook-side viser et palæstinensisk barn, der sparker en langnæset, ultra-orthodox jøde væk fra Tempelbjerget. Over tegningen er der en linje fra et digt af den palæstinensiske digter Mahmoud Darwish, som opfordrer alle jøder til at forlade Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas' Fatah: Knivangreb på israelere er "en symfoni af kærlighed for Jerusalem"
15. oktober 2015 - Mens Mahmoud Abbas erklærer selvstyrets fortsatte støtte til fred med Israel, hylder hans Fatah-organisation de pågående knivoverfald på civile israelere som "en symfoni af kærlighed for Jerusalem." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret giver terrorist en martyrs begravelse
14. oktober 2015 - Fatah har bragt jord fra Al Aqsa-moskeen til begravelsen af Muhannad Halabi, som myrdede to civile israelere i Jerusalems gamle by, "så martyren Muhannad Halabis døde krop kan omfavne den jord, for hvilken han døde som martyr" (Fatahs Twitter-konto, 8. oktobert, 2015). Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret lyver for at holde gang i terroren
13. oktober 2015 - En af det palæstinensiske selvstyres metoder til at holde kog i den aktuelle bølge af terror imod Israel er at ved at fremstille de dræbte terrorister som uskyldige ofre for israelske "henrettelser med koldt blod." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensiske ledere: Drab på bosættere er legalt og en national pligt
8. oktober 2015 - To medlemmer af Fatahs hovedbestyrelse forklarer, henholdsvis i selvstyrets officielle avis og på officielt palæstinensisk tv, at drab på bosættere er både "legalt" og en "national pligt" for palæstinenserne. Mens Mahmoud Abbas forsikrer verden om, at man ønsker en nedtrapning af situationen, opfordrer den palæstinensiske ledelse på arabisk sine borgere til at fortsætte volden. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas' antisemitisme: opfordrer palæstinenserne til vold i Allahs navn
17. september 2015 - Abbas proklamerer, at man ikke vil tillade jøders "beskidte fødder" at betræde Al Aqsa-moskeen. Samtidig opfordrer han palæstinenserne til at begå vold mod israelere på Tempelpladsen: "Vi velsigner enhver dråbe blod, der er spildt for Jerusalem, som er rent [clean and pure] blod, blod spildt for Allah, om Allah vil. Enhver martyr [shahid] vil nå paradis, og enhver såret vil blive belønnet af Allah." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder terrorister ved sports-event
25. juni 2015 - Det palæstinensiske selvstyre lærer børn, at det at dræbe civile israelere er en dyd og et eksempel til efterfølgelse. Det foregår bl.a. gennem den mangeårige tradition med at opkalde sportshold og idrætsarrangementer efter kendte terrorister. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-antisemitisme: Jøder bruger børns blod i madlavning
2. juni 2015 - En imam, der underviser to gange om ugen i den berømte Al-Aqsa-moske, udbreder den klassiske antisemitiske myte, at jøderne bruger børns blod i deres matzah (usyret brød som spises under den jødiske påske). Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Mere om samme sag her og her.

Selvstyret lærer børn at afsky jøder
1. juni 2015 - Mahmoud Abbas' Fatah-parti ønsker officielt at indgå fred med Israel. Men samtidig fortsætter selvstyret med at undervise sine børn i, at jøder er deres fjender - senest i et børneprogram på selvstyrets officielle tv, hvor jøder beskrives som "barbariske aber", "de ondeste blandt skabninge", og "de som myrdede Allahs fromme profeter". Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Mahmoud Abbas' Fatah vil ødelægge Israel med vold
24. maj 2015 - På "Nakba-dagen" - den dag, som palæstinenserne mindes som "katastrofen", da Israel blev oprettet for 67 år siden - postede Mahmoud Abbas' Fatah-parti en tegning på sin Facebook-side, som tilskynder til den voldelige ødelæggelse af Israel. Tallet 67 (arabiske tal) er repræsenteret ved en nøgle, en automatriffel og et kort over Gaza, Vestbredden samt hele Israel. Teksten læser: "Det som blev taget med magt, skal tages tilbage med magt." Budskabet, at hele Israel skal underlægges Palæstina, er gennemgående i selvstyrets propaganda overfor den palæstinensiske befolkning. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret præsenterer Israel som "det besatte Palæstina"
13. maj 2015 - Det palæstinensiske selvstyre og Mahmoud Abbas' Fatah-parti nægter fortsat at anerkende Israels eksistens. Det sker bl.a. gennem præsentationen af israelske byer, landsbyer og andre vartegn som "palæstinensiske" og "besatte". Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder mordere, som lynchede to israelere i 2000
11. maj 2015 - Et højtstående medlem af Mahmoud Abbas' regering, Issa Karake, overrakte i sidste uge æresplatter til familierne til tre palæstinensere, som i oktober 2000 tog del i en lynchning af to israelske reservister i Ramallah. Karake understregede, at palæstinenserne har ret til at begå den form for "modstand" imod Israel og kaldte morderne for "helte". Lynchningen var en af de begivenheder, der indvarslede "den anden intifada", som kostede omkring 1000 civile israelere livet. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah: Israel = Islamisk Stat
12. april 2015 - Efter Islamisk Stats overtagelse af den palæstinensiske flygtningelejr, Al-Yarmouk i Syrien, postede Mahmoud Abbas' Fatah-parti tegningen nedenfor på sin Facebook-side. Den viser det arabiske ord for IS, hvor det sidste bogstav er en jødisk syvarmet lysestage. Tegningen er del af Fatahs fortsatte kampagne med at sidestille Israel med IS og endda hævde, at Israel på en eller anden måde er i ledtog med eller står bag Islamisk Stat. Som led i selvstyrets generelle antisemitiske propagada er det helt sædvanligt at præsentere jøderne som ophavsmænd til al mulig ondskab i verden.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah fejrer sit mest dødelige terrorangreb på Israel
11. marts 2015 - På årsdagen for et palæstinensisk terrorangreb på en israelsk bus i 1978 fejrer det palestinensiske selvstyre den "heroiske operation," som kostede 37 israelske civile livet. Lederen af operationen, Dalal Mughrabi, hyldes som en martyr og helt. Festligheden afholdes på en offentlig plads i Ramallah opkaldt efter terroristen. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk tv: Jøder er aber og svin
5. februar 2015 - Under fredagens prædiken på selvstyrest officielle tv-kanal dæmoniserede imamen jøder som "aber og svin." Selvstyrets islam-baserede antisemitisme, hvor jøder beskrives som evigt onde, fjender af Allah og forbandede af Allah, er blevet brugt til at retfærdiggøre drab, og endda folkemord, på jøder. Se eksempelvis her, her og her.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: Palæstinensisk mor glæder sig over søns død
21. september 2014 - En palæstinensisk mor, der lige har mistet sin søn i anti-israelske optøjer, siger på officielt palæstinensisk tv, at hun føler glæde i sit hjerte over, at hendes søn nu har opnået den eftertragtede martyrstatus, som tildeles de faldne i kampen mod Israel. Selvstyrets medier promoverer løbende denne ideologi, der opildner til fortsat kamp mod Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets propaganda under Gaza-krigen
Juli-august 2014 - Under Israels krig mod Hamas i Gaza fortsatte selvstyret på Vestbredden med at udsende massiv anti-israelsk propaganda, herunder trusler om vold mod Israel, sammenligninger af Israel med Nazityskland og budskabet om, at Mahmoud Abbas' Fatah-parti står sammen med Hamas i kampen for ødelæggelsen af Israel.

Fatah, Hamas og Islamic Jihad - forenede med samme mål
9. juli 2014 - Fatah erklærer, at organisationerne Hamas, Fatah and Islamic Jihad er forenede under banneret "En gud, et hjemland, en fjende, et mål."


Tekst på billedet: "Soldaterkammerater. En gud, et hjemland, en fjende, et mål", Fatahs officielle Facebook-side, 9. juli, 2014.

Budskabet, at de tre organisationer har samme mål, er afgørende, da Hamas' erklærede mål er ødelæggelsen af Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah truer Israel med raketangreb
9. juli 2014 - Fatah præsenterer på sin officielle Facebook-side en video, produceret af terrorgruppen Al Aksa-Martyrernes Brigader, med en besked til Israel: "Døden vil nå jer fra syd og nord. Flygt fra vores land, og I vil ikke dø. KN 103-raketten er på vej imod jer." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah fejrer kidnapningen af israelsk soldat
21. juli 2014 - Ifølge den officielle Facebook-side for Mahmoud Abbas' Fatah-parti delte organisationens aktivister slik ud i Vestbred-byen Tulkarems gader for at fejre Hamas' angivelige kidnapning af en israelsk soldat i Gaza. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets TV: Israel skal erstattes af Palæstina
12. august 2014 - På den palæstinensiske tv-kanal, under selvstyrets kontrol, vises endnu en musikvideo med en tekst, der opfordrer til kamp for et Palæstina fra Jordan-floden til Middelhavet. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Israel begår et holocaust mod palæstinenserne
18. august 2014 - Selvstyret har under Israels krig mod Hamas kontinuerligt beskyldt israelerne for at være nazister og for at begå et holocaust mod palæstinenserne i Gaza. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah hylder kidnapningen af tre israelske teenagere
1. juli 2014 - Mahmoud Abbas' organisation, Fatah, hyldede kidnapningen af tre israelske teenagere som et 'mesterstykke'. Efter de tre blev fundet døde, beskriver Fatah på sin Facebook-side de civile ofre som 'soldater'. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk forsøg på at føre donorer bag lyset
3. juni 2014 - Efter kritik af det palæstinensiske selvstyres honorering af dømte terrorister i israelske fængsler i form af lønudbetalinger både under og efter afsoningen, vil selvstyret fremover udbetale lønnen fra en anden kasse i håb om at sløre de fortsatte udbetalinger overfor donorlandene.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyrets og Hamas' undervisning: Israel eksisterer ikke
25. maj 2014 - Der er ingen forskel i hovedbudskabet i det palæstinensiske selvstyres og Hamas' undervisning af børn på de tos respektive tv-kanaler. Begge lærer børnene at ignorere Israels eksistens, at afvise Israels ret til at eksistere, og at stræbe efter en femtid, hvor Israel bliver erstattet af et arabisk Palæstina.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Hamas-leder: Kampen mod Israel fortsætter
8. maj 2014 - Lige før indgåelse af en fælles regering med Fatah, lover lederen af Hamas, Ismail Haniyeh, at fortsætte den voldelige kamp mod "den zionistiske fjende" og befri Jerusalem, Vestbredden og "resten af Palæstina [dvs. Israel]."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Hamas til jøder: Forsvind eller dø!
8. maj 2014 - Mens Mahmoud Abbas forsikrer verden om, at Hamas, i forbindelse med den nyligt indgåede forsoningsaftale med Fatah, vil opgive terror og indgå fred med Israel, udsender Hamas en musikvideo med en parodi på Israels nationalsang, Hatikva, og følgende budskab til jøderne: Forsvind eller dø!
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Hamas-tv lærer børn: Dræb alle jøderne!
5. maj 2014 - I børneprogrammet 'Morgendagens Pionerer' på Hamas' tv-kanal, Al-Aqsa TV, interviewes en pige, som gerne vil være politibetjent, når hun bliver voksen. Studieværten sikrer sig, at pigen som betjent stræber efter at dræbe jøder - alle jøder! Samme børneprogram blev i 2007 verdenskendt for at lade en Mickey Mouse-dukke undervise i had og vold mod Israel og Amerika. Opfordringen til børn om at dræbe alle jøder kommer samtidig med, at Mahmoud Abbas forsikrer verden om, at Hamas nu vil opgive terrorisme og respektere indgåede aftaler med Israel.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret og Hamas hylder morder af 15 civile
5. maj 2014 - I forbindelse med begravelsen af den selvmordsbomber, som i 2001 dræbte 15 civile (herunder 7 børn) i en pizzashop i Vestjerusalem, hyldes terroristen i både selvstyrets og Hamas' medier. Begravelsen beskrives på selvstyrets tv som hans "bryllup" med de 72 jomfruer, der venter ham i paradis for hans heltedåd.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah præsenterer forening med Hamas som aftale mellem terrororganisationer
30. april 2014 - På Mahmoud Abbas' angiveligt moderate 'parti', Fatah's Facebook-side præsenterer den nyligt indgåede genforeningsaftale mellem Fatah og Hamas, som en alliance mellem de væbnede grupper, som er ansvarlige for drab på hundredvis af civile israelere. Hjemmesiden bringer også en hyldest til terrorgrupperne Islamisk Jihad og PFLP.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk teenagers livsdrøm er at blive terrorist
14. april 2014 - Det palæstinensiske selvstyres tv viste for nylig en udsendelse om en pigeskole i Gaza, opkaldt efter en notorisk terrorist, der dræbte 37 israelske civile i 1978. En teenagepige fortæller, at hendes største drøm er at nå terroristens 'niveau'. Udtalelsen demonstrerer effektiviteten af selvstyrets anti-israelske propaganda.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-propaganda: Israel vil ødelægge Al Aqsa-moskeen
30. marts 2014 - Mahmoud Abbas og andre ministre fra hans palæstinensiske selvstyre deltager aktivt i en systematisk dæmoniseringskampagne af Israel. Løgnen om, at Israel arbejder på at underminere den hellige Al Aksa-moske på Jerusalems Tempelbjerg, er en af hjørnestenene i den hadpropaganda, som selvstyret hjernevasker sin befolkning med.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah hylder sin helt - morder af otte civile israelere
24. marts 2014 - Mahmoud Abbas' parti, Fatah, hylder på sin Facebook-side en massemorder fra organisationens væbnede fløj, 'Al-Aksa-Martyrernes Brigader': "...som rystede det besatte Jerusalem i sin grundvold med en heroisk operation af kvalitet, som går over i historien af heroiske operationer. Den dræbte otte zionister [civile israelere] i en eksplosion i bus, linje 14 (...) og sårede yderligere 50. Må du hvile i fred, helt.", Facebook, 'Fatah - The Main Page,' 21. februar, 2014.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah på Facebook: 'Palestina kan ikke deles'
20. marts 2014 - Selv under fredsforhandlingerne med Israel fortsætter det Palæstinensiske Selvstyre med at hjernevaske sin befolkning i, at hele det nuværende Israel en dag vil blive til Palæstina. På Abbas' parti, Fatahs, Facebook-side lyder det: "[palæstinensiske børn] vil lære grundlaget for revolutionen før de lærer at læse og skrive; de vil kun acceptere ét styre, som ikke kan tillægges noget, fratrækkes noget, eller kalkuleres på: at Palæstina ikke kan deles." Læs PMWs artikel (på engelsk)...


 
Tekst på tavlen under kort: "Palæstina: Et udeleligt tal",
officielt palæstinensisk tv, 21. februar, 2014.

Se flere officielle palæstinensiske kort uden Israel her.

Dansk støttet børne-tv kalder jøder 'krager' og 'rotter'
2. januar 2014 - I et børneprogram på officielt palæstinensisk tv, co-produceret af en palæstinensisk ungdomsorganisation, støttet af bl.a. danske midler, dehumaniseres jøder som krager og rotter: "Kragerne passerer og skræpper (vi ser nogle religiøse jøder) og rotterne er bevæbnede (vi se israelske soldater). Men vi ved, at portene vil smile, kun når vi går ind ad dem... Jerusalem vil aldrig acceptere noget andet sprog end arabisk og nogen anden nationalitet end palæstinensisk, uanset hvor meget de fremmedes flag vajer under dens himmel." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret afviser EU-krav om ikke at betale terrorister
24. december 2013 - Den palæstinensiske minister for fanger i israelske fængsler (herunder dømte terrorister) håner EU's ønske om, at europæiske donermidler ikke går til terrorister: "Europæerne ønsker at deres penge, som gives til os, skal forblive rene - og ikke gå til såkaldte terroristers familier. [De] er nødt til at opgive denne [israelske] mentalitet. Disse [fanger] er helte." Selvom det står klart, at europæiske penge går til terrorister, fortsætter EU med at finansiere disse aktiviteter.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Vært på PA-TV føler respekt og kærlighed for terrorist
24. november 2013 - Under et interview på officielt palæstinensisk tv med en frigiven terrorist, sendte værten en hilsen med "respekt" og "kærlighed" til en kvindelig terrorist, som deltog i terrorangrebet på en pizzabar i Jerusalem i 2001, som dræbte 15 mennesker, herunder 7 eller 8 børn, og sårede 130. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

I et interview med den kvindelige terrorist i et israelsk fængsel, forklarer hun, hvordan hun deltog i terroraktionen. Hun smiler tilfreds, da hun får at vide, at der var 8 børn mellem ofrene.

Selvstyret udbetaler store summer til frigivne terrorister
18. november 2013 - For at imødekomme en palæstinensisk betingelse for at indgå i de nuværende fredsforhandlinger, løslod Israel en række palæstinensiske terrorister, som var fængslet i Israel. I forbindelse med løsladelsen har selvstyret lovet alle terroristerne en "bonus" på op til 50.000 USD. Herudover vil de fremover modtage en månedsløn på knap tre gange mindstelønnen i det Palæstinensiske Selvstyre. Pengene udbetales fra selvstyrets generelle budget, som i høj grad finansieres af støtte fra Vesten, herunder Danmark.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas: Israel er det besatte Palæstina
4. november 2013 - I en tale, oplæst på Mahmoud Abbas' vegne ved en mindehøjtidelighed for et tidligere PLO-leder, definerer denpalæstinensiske præsident det besatte Palæstina således: "Alle vore hellige steder er stadig under besættelse, og indtil videre har vi ikke befriet en tomme palæstinensisk land. Alt palæstinensisk land er besat - Gaza er besat, Vestbredden er besat, 1948-landet [dvs. Israel] er besat og Jerusalem er besat". Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas hylder massemorder: 'Fatah har mistet et fyrtårn'
3. oktober 2013 - Samme dag som Mahmoud Abbas overfor FN erklærede sit folks ønske om at opnå fred med Israel, afholdtes en mindehøjtidelighed i Ramallah for en PLO-terrorist, der i 1975 dræbte 15 israelere. I Abbas' tale, som blev oplæst af Fatah-medlem Jibril Rajoub, kaldtes massemorderen "en helt", "legenden", "den mest noble blandt de noble". Vi i Fatah "har mistet et fyrtårn", hed det. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fredsaftaler og opfordring til vold - på samme tid
28. juli 2013 - Samtidig med at den palæstinensiske ledelse pakker kufferten på vej til genoptagelsen af fredsforhandlinger i Washington, genudsender selvstyrets officielle tv en live-optagelse af en sang, der dæmoniserer Israel og opfordrer til voldelig kamp imod "slangens hoved" (Israel). Mahmoud Abbas og andre højtstående Fatah-ledere er at finde blandt det klappende publikum. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk minister: Fredsaftaler er bare taktik
22. juli 2013 - Mens selvstyret forhandler med USA's udenrigsminister, John Kerry, om genoptagelse af fredsforhandlinger, holder den palæstinensiske minister for religion en tale foran bl.a. Mahmoud Abbas, hvori han forklarer, at alle palæstinensernes aftaler med Israel kan sammenlignes med profeten Mohammeds 10-års våbenhvileaftale med Quraish-stammen i Mekka. To år efter aftalens indgåelse angreb og indtog Mohammed Mekka. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-tv: Børn reciterer digte om jøder som 'barbariske aber, elendige svin'
7. juli 2013 - Selvstyret sender børneprogram på sin officielle tv-kanal med benhårde, antisemitiske budskaber. I udsendelsen reciterer to yndige piger et digt, hvori jøder beskrives som "de ondeste blandt skabninger, barbariske aber, elendige svin," som ikke må være i Jerusalem, fordi de er "snavs" og "urene." Digtet, der begynder og slutter med ordene "jeg frygter ikke riflen," lader til at forberede palæstinensiske børn på fortsat krig mod Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Vores helte er ikke terrorister
1. juli 2013 - Det palæstinensiske selvstyre angriber på sin tv-kanal Palestinian Media Watch for at kalde tre terrorister, der tilsammen afsoner 166 livstidsdomme i israelske fængsler, for terrorister. Tv-vært: "hvis de ser alle disse fanger som terrorister - så ser vi dem som helte." Palæstinensere, der dræber israelske mænd, kvinder og børn, bliver af selvstyret konsekvent omtalt som "helte." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas støtter fortsat anti-jødisk konspirationsteori
26. juni 2013 - Abbas udtaler til saudi-arabisk avis:"Alle disse [israelske] handlinger indikerer et ondsindet og farligt komplot med det formål at ødelægge Al-Aqsa [-moskeen] og bygge det påståede tempel." Denne løgn er en fast bestanddel af selvstyrets vedvarende dæmonisering af Israel og jøder.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas benægter selvstyrets hadpropaganda
27. maj 2013 - I sin tale ved World Economic Forum i Jordan hævder Mahmoud Abbas, at selvstyret ikke underviser i jødehad til jøder, men søger at sprede en kultur af fred." Hjemme på Vestbredden fortsætter den antisemitiske indoktrinering ufortrødent, hvor jøder på børne-tv kaldes "Allahs fjender, sønner af svin." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah hylder terrorister på Facebook
23. april 2013 - På årsdagen for deres                  
terrorangreb hylder Mahmoud Abbas' Fatah-organisation på sin Facebook-side to terrorister, herunder den kvindelige terrorist Andalib Takatka, som dræbte seks og sårede 80, da hun detonerede sin selvmordsbombe i Jerusalems Mahane Yehuda marked i 2002. Fatah kalder terroristerne for "martyrer" og "helte." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas hædrer morder
22. april 2013 - Selvstyreformand Mahmoud Abbas har sendt lederen af sit præsidentielle kontor på besøg hos enken til en palæstinenser, som sidder i israelsk fængsel for i 1984 at have myrdet to israelske civile. Flygtningelejren, hvor enken bor, blev hyldet som "en national revolutionær skole, som har fostret generationer af helte, som stadig er kilde til stolthed."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Norges udenrigsminister erkender PA-løn til terrorister
2. april 2013 - Efter to års benægtelser, erkender den norske udenrigsminister, Espen Barth Eide, at det palæstinensiske selvstyre har et særligt program til aflønning af palæstinensiske sikkerhedsfanger i israelske fængsler, herunder terrorister dømt for massemord. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Se også:
Debat blandt norske toppolitikere efter NRK-indslag
Norsk politiker: Norge støtter terror "indirekte"
Debat om Englands støtte til selvstyrets hadpropaganda

Selvstyret skjuler kort af "Palæstina" for Obama
24. marts 2013 - Under præsident                      
Obamas besøg i Betlehem flyttede selvstyret midlertidigt et monument, der forestillede et kort over "staten Palæstina", for at Obama ikke skulle se det. Årsagen er, at kortet - som alle andre palæstinensiske kort - forestiller et Palæstina, som inkluderer hele Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Danmark finansierer palæstinensisk antisemitisme 2
11. februar 2013 - Efter PMW havde afsløret antisemitisk indhold på hjemmesiden for det delvis dansk-finansierede palæstinensiske nyhedsbureau, Ma'an, blev materialet fjernet. Men allerede dagen efter bragte nyhedsbureauet (igen kun på arabisk og ikke på engelsk) en ny, hadefuld artikel med det budskab, at Holocaust var en løgn, som jøderne havde fundet på for at generere sympati fra omverdenen.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah hædrer kvindelig selvmordsbomber som "helt"
1. februar 2013 - På sin officielle Facebook-side hædrer Mahmoud Abbas' Fatah-organisation den kvindelig selvmordsbomber, Wafa Idris, som dræbte to og sårede omkring 100 israelske civile i et terrorangreb i Vestjerusalem i 2002. På Facebook-siden kaldes hun en "smuk blomst" og en "helt", der blev symbol på "palæstinensisk loyalitet gennem en af de mest ærefulde martyrium-søgende operationer."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Danmark finansierer palæstinensisk antisemitisme
30. januar 2013 - Det palæstinensiske nyhedsbureau, Ma'an, som er delvis dansk finansieret bragte for nylig følgende udsagn (oversat fra arabisk): "[Jøderne] føler sig underlegne i forhold til de samfund, de lever i, på grund af den fjendtlighed og ondskab, som rejser sig i deres hjerter imod andre, og for deres rænkesmedning imod de regeringer, som ved med sikkerhed, at jøderne er roden til al konflikt i verden, hvorend de opholder sig."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Klassisk antisemitisme på selvstyrets tv
27. januar 2013 - Det palæstinensiske selvstyre fortsætter med at udsende sit antisemitiske budskab: I anledning af Fatahs 48-års jubilæum viste selvstyrets tv et nyt program, der forklarede, at Europa ønskede at skille sig af med sine jøder på grund at deres "karaktertræk, monopoler, korruption, deres kontrol og deres opstigen til politiske positioner."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret benægter jødisk tilknytning til Grædemuren
15. januar 2013 - Det palæstinensiske selvstyres minister for religion udtalte for nylig, at "ingen udover muslimerne brugte nogensinde [Grædemuren] som et helligt sted, gennem hele historien, indtil den uheldsvangre Balfour-deklaration blev udsted i 1917." Afvisningen af ethvert jødisk tilhørsforhold til Grædemuren og Jerusalem er en fast bestanddel i palæstinensernes afvisning af jødiske rettigheder.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Hvad er Abbas' sande ideologi?
19. oktober 2012 - Det palæstinensiske selvstyres officielle avis citerer Abbas' Facebook-side: "Vores land er besat og ikke omtvistet territorium, og det gælder alle territorierne, som Israel havde besat før juni 1967." Bemærk formuleringen "før juni 1967" - dvs. hele Israel.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Israel værre end nazisterne
23. september 2012 - I tre artikler i det palæstinensiske selvstyres officielle avis beskyldes Israel for at gøre værre ting imod palæstinenserne, end nazisterne gjorde imod jøderne ifølge den "zionistiske historie", som er "fabrikeret af zionistbevægelsen og verdens kapitalister." PMW har dokumenteret omfattende holocaustbenægtelse fra selvstyrets side.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk forår: Selvstyret undertrykker kritik
12. september 2012 - Under en live-udsendelse valgte det palæstinensiske selvstyres tv (PA TV) at bortcensurere palæstinensiske borgeres kritik af selvstyrets ledelse. PMW har dokumenteret, at PA TV er under Mahmoud Abbas' kontors direkte kontrol og fungerer som talerør for hans regering.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder terrorist som helt
26. august 2012 - En palæstinenser, der sidder i israelsk fængsel for udførelsen af et terrorangreb i 1992 blev for nylig hædret på officielt palæstinensisk tv. I programmet blev han beskrevet som "smart" og "heroisk", "et eksempel på [selv-] opofrelse, et eksempel på ære og et eksempel på kampen for et hjemland."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-tegning dæmoniserer Israel som blodtørstig jøde
24. august 2012 - Den selvstyrekontrollerede avis, Al-Hayat Al-Jadida, trykte i går en karikaturtegning, som forestiller Israel, fremstillet som en religiøs jøde i klassisk antisemitisk stil med en bloddryppende kniv. Tegningen promoverer den fordom, at jøderne kontroller de amerikanske medier, og er del af selvstyrets vedvarende kampagne for at delegitimere og skabe had mod Israel.

På jødens ærme står der: "Israel", på avisen: "Amerikanske medier", og Præsident Obama siger: "Frygt ikke. Der er ingen billeder eller artikler om dig."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas benægter jødisk tilhørsforhold til Jerusalem
23. august 2012 - Mahmoud Abbas har igen benægtet det tusindårige jødiske tilhørsforhold til Jerusalem og eksistensen af det jødiske tempel, som han kalder "det påståede tempel". I en palæstinensisk avis i går proklamerede han desuden uforsonligt: "Der vil ikke blive nogen fred, sikkerhed eller stabilitet, med mindre [Israel] ... bliver evakueret fra vores hellige by og vores stats evige hovedstad [Jerusalem]."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Israel underminerer Al-Aksa med kemikalier
7. august 2012 - Som en del af selvstyrets fortsatte kampagne med udbredelse af løgnen om, at Israel søger at ødelægge Al Aksa-moskeen på Tempelbjerget, beskyldes Israel nu på selvstyrets tv for at bruge kemikalier i forsøget på at erodere fundamentet under moskeen.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-avis: Sport er til for fred, ikke for racisme
26. juli 2012 - Det palæstinensiske selvstyre er imod ønsket om, at der ved de olympiske lege i London 2012 afholdes et minuts stilhed for de 11 israelske atleter, der blev myrdet af palæstinensiske terrorister for 40 år siden, da legene blev afholdt i München i 1972. Ifølge en selvstyrekontrolleret avis er sport til for at skabe fred mellem nationerne, ikke for at "sprede racisme imellem dem."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: Israel er et monster, som æder palæstinensiske børn
23. juli 2012 - Det palæstinensiske selvstyres tv-kanal viser et maleri af et monster med kalot og davidstjerne, der spidder et palæstinensisk barn på sin bajonet. Ved siden af ligger en bunke døde børn, som de israelske monsterunger er i færd med at fortære. Studieværten lader kunstneren forklare, at billedet viser "Gaza-massakren... og den zionistiske fjendes grusomhed og barbari". Det palæstinensiske selvstyre har under Oslo-aftalerne forpligtet sig til at forberede sit folk på fred med Israel.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Sommerlejr for unge opkaldt efter notorisk massemorder
17. juli 2012 - En Fatah-sponsoreret sommerlejr for unge palæstinensere har fået navnet "Dalal Mughrabis søstre", opkaldt efter den kvindelige terrorist, Dalal Mughrabi, der i 1978 ledte det mest dødbringende terrorangreb i Israels historie med 37 dræbte. 12 af de dræbte var børn. Guvernøren for Jeriko-distriktet på Vestbredden sagde til sommerlejrens deltagere, at Mughrabi og andre, som har "ofret sig", "skal være en ledestjerne for os i vores handlinger."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

To selvmordsbombemænd hyldes på palæstinensisk tv
8. juli 2012 - Efter Israel udleverede ligene af to selvmordsbombemænd, der havde udført terrorangreb på to busser i 2004 med henholdsvis 11 og 8 dræbte, sendte det palæstinensiske selvstyres tv-kanal fra terroristernes begravelse, hvor de to blev hyldet som "et lys, der oplyser frihedens tunnel for det palæstinensiske folk på vejen mod uafhængighed".
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret udgiver officiel propagandaguide
19. juni 2012 - Det palæstinensiske selvstyre har udgivet en bog med instrukser til palæstinenserne om hvilke ord, man skal bruge, i stedet for "den israelske og amerikanske udbredelse af forgiftede udtryk." Bogen, der hedder "Terminologi i medier, kultur og politik", giver et godt indblik i selvstyrets holdninger, politik og ideologi.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV underviser børn i at lave landkort uden Israel
9. maj 2012 - I et børneprogram på den officielle palæstinensiske tv-kanal (som er under Mahmoud Abbas' kontrol) undervises børn i at lave landkort dekoreret med det palæstinensiske flag, som dækker hele det område, der i dag er Israel.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: "Haifa er en kendt palæstinensisk havneby"
4. november 2011 - Det palæstinensiske selvstyre fortsætter med at promovere en verden uden Israel ved at fremstille israelske byer som palæstinensiske. Denne uge genudsendte selvstyrets tv, der er under Mahmoud Abbas' kontrol, en "dokumentar", der beskriver Haifa, Akko, Ashkelon, Jaffa og Geneseret Sø som palæstinensiske.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder Gilad Shalits kidnapning
3. november 2011 - En højtstående repræsentant for det palæstinensiske selvstyre, Jibril Rajoub, lovpriste på selvstyrets tv operationen, hvor den israelske soldat Gilad Shalit blev taget til fange og holdt som gidsel i over fem år.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder terrorist, ansvarlig for drab på 30
2. november 2011 - Det palæstinensiske selvstyres tv-kanal bringer udsendelse, der hylder Abbas al-Sayid, som planlagde selvmordsbombeangrebet på et middagsselskab, påsken 2002, der kostede 30 civile israelere livet.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Tegning i selvstyrets avis: Hele Israel er Palæstina
25. august 2011 - En tegning i selvstyrets officielle avis beskriver palæstinensernes endelige mål som værende en stat, der omfatter hele Israel. Grænsen omkring hele området kaldes "den eneste røde linie". Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Antisemitisme i selvstyrets aviser
16. juni 2011 - Følgende udsagn kunne på det seneste læses i selvstyrets officielle avis: Jødedommen er en "forvansket, korrumperet, forfalsket religion", jødernes "onde natur er nedarvet fra Adams første søn [Kain]", og jøderne stræber efter "evigt herredømme over verden".
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas benægter jødisk historie, fabrikerer palæstinensisk
24. maj 2011 - I en tale, oplæst i Gaza på vegne af Mahmoud Abbas, benægtes jødernes tusindårige historie i Israel. Til gengæld hævder Abbas, at den palæstinensiske historie i området kan spores 9000 år tilbage.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret vil aflønne terrorister
20. maj 2011 - Det palæstinensiske selvstyre har vedtaget en lov, ifølge hvilken der vil blive udbetalt månedlig løn til alle palæstinensere, der sidder i fængsel i Israel for terrorrelateret kriminalitet. Det betyder, at donorpenge fra bla. EU indirekte vil gå til terrorister. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret definerer "Palæstina" som omfattende hele Israel
14. april 2011 - I modsætning til det palæstinensiske selvstyres forsikringer overfor det internationale samfund om, at man anerkender Israels ret til at eksistere og ønsker en palæstinensisk stat alene omfattende Vestbredden og Gaza, promoverer man fortsat internt overfor palæstinenserne ønsket om et Palæstina omfattende Tel Aviv, Haifa, Galilæa, Negev, Rosh Hanikra, Cæsarea, Akko, Masada, Beit Shean og Jerusalem - eller med andre ord: hele Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

En trejdedel af palæstinenserne støtter mordet på jødisk bosætter-familie
7. april 2011 - I en israelsk-palæstinesisk meningsmåling svarer en trejdedel af de adspurgte palæstinenserne, at de støtter et angreb i sidste måned, hvor en hel familie i bosættelsen Itamar på bestialsk vis blev myrdet. De dræbte var, udover de to forældre, tre børn på henholdsvis 11 år, 4 år og 3 måneder.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret hylder terrorist, der dræbte 30 civile i 2002
31. marts 2011 - Palæstinensisk minister besøger familien til den palæstinensiske terrorist, der planlagde et angreb på et påskemiddagsselskab i 2002, som kostede 30 israelske civile livet. Ministeren overrækker en æresbevisning med terroristens navn ved siden af det palæstinensiske selvstyres logo. Som PMW løbende dokumenterer, er hyldest af terrorister er en integreret del af selvstyrets politik. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: 'Israels undergang er alle palæstinenseres håb'
9. marts 2011 - Et talk show på det palæstinensiske selvstyres tv-kanal promoverer klassiske anti-semitiske myter om jøders overdrevne interesse for penge. Gæsten og værten er enige om, at palæstinenserne må kæmpe for at tilintetgøre Israel for at "befri hele det palæstinensiske hjemland".
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas: 'Nej til vold, ja til krig mod Israel'
30. januar 2011 - Mahmoud Abbas kommer med modstridende udtalelser: Til vestlige journalister siger han, at han aldrig vil vende tilbage til vold. Men til et arabiske publikum har han et helt andet budskab: "Vi ønsker ikke at føre en voldelig kamp, fordi vores manglende evne og den internationale atmosfære ikke tillader det" og "Jeg har sagt mere end en gang, at hvis [de arabiske stater] vil have krig - er vi med dem."
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret: Israel og USA ansvarlig for arabiske problemer
12. januar 2011 - Ifølge en konspirationsteori støttet af det palæstinensiske selvstyre er Israel - og i mindre grad USA - ansvarlige for en række problemer i den arabiske verden, herunder den libanesiske borgerkrig, problemerne i Sudan og Yemen samt forfølgelse af kristne og palæstinensere i Irak.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-avis: Israels handlinger, et "satanisk plot"
10. januar 2011 - Det palæstinensiske selvstyre fortsætter med at sprede løgnen om, at Israel søger at ødelægge Al Aksa-moskeen i Jerusalem. I virkeligheden har Israel siden 1967 tværtimod sikret muslimer adgang til deres hellige steder, i skarp kontrast til Jordan, der under sin besættelse af Jerusalems gamle by (1948-67) lod jødiske helligdomme ødelægge.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA-avis: Israel søger menneskehedens undergang
28. december 2010 - Palæstinensisk avis under selvstyrets kontrol beskriver Israel som et land, der ønsker "ødelæggelsen af menneskeheden", at "dræbe nationer" og "sprede en kultur af had og racisme mellem mennesker." Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: "Jesus var palæstinenser - det betvivler ingen"
24. december 2010 - En fast bestanddel af den palæstinensiske delegitimerng af Israel består i historisk revisionisme og benægtelse af den jødiske tilknytning til landet. I dette eksempel fremstilles Jesus som "palæstinenser". Jesus, der som bekendt var jøde, levede ca. 600 år før den arabiske invasion af området. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

"Palæstina er stort", omfatter hele Israel
22. december 2010 - I modstrid med Mahmoud Abbas' utalelser om, at selvstyret anerkender Israel, præsenterer selvstyret fortsat indadtil på arabisk en verden uden Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret beskylder Israel for ikke at redde palæstinensiske fanger fra brand
7. december 2010 - Palæstinensisk minister benytter branden i det nordlige Israel til at sprede et rygte om, at israelske myndigheder med overlæg lader palæstinensiske fager i stikken i flammeinfernoet. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Opfordring til hellig krig mod Israel på PA TV
30. november 2010 - Det palæstinensiske selvstyres officielle tv-kanal, PA TV, sender en sang med opfordring til jihad (hellig krig) imod Israel. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Fatah hædrer München-terrorist
25. november 2010 - En af arkitekterne bag den palæstinensiske massakre på 11 israelske sportsfolk i München i 1972, blev for nylig hædret ved en forsamling af Mahmoud Abbas' parti Fatah.
I april beskrev en palæstinensisk avis under selvstyrests kontrol Fatah-terroristen som "en funklende stjerne" og selve operationen som "bare en af mange skinnende stationer" i terroristens liv. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Hate speach i børnehøjde: 'Jøderne' dræbte Arafat
18. november 2010 - På årsdagen for Yasser Arafats død viser PA TV videoer med børn, der gentager den vedvarende myte, at "jøderne" var ansvarlige for den palæstinensiske leders død.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Palæstinensisk historieforfalskning
15. november 2010 - Både det palæstinensiske selvstyre og Hamas promoverer myten om, at Israel blev oprettet, ikke på grund af jødernes historiske tilknytning til landet, men for at skaffe Europa af med jøderne. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Rapport: Forbereder selvstyret palæstinenserne på fred?
3. november 2010 - Opildnen til had, ikke-anerkendelse af Israel og glorificering af terrorister fortsatte uforstyrret under de indirekte forhandler, der fandt sted mellem Israel og det palæstinensiske selvstyre i juli-august 2010 - til trods for den palæstinensiske leder, Mahmoud Abbas', løfter om det modsatte.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV beskriver det nordlige Israel som "besat land"
2. november 2010 - Palæstinensiske børn på udflugt til Tiberias og Galilæa i det nordlige Israel får at vide, at de befinder sig på besat, palæstinensisk land. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV spreder ny løgn om tortur i israelske fængsler
1. november 2010 - Tegninger der viser fiktiv israelsk tortur af palæstinensiske fanger er del af en ny introduktion til et tv-program for palæstinensiske fanger og deres familier.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: To lande grænser op til Libanon - Syrien og Palæstina
31. oktober 2010 - I en palæstinensisk tv-quiz for universitetsstudenter stilles spørgsmålet: "Hvormange lande deler grænse med Libanon?". Det rigtige svar, som bekræftes af tv-værten, er: "to lande: Syrien og Palæstina".
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Historieforfalskning og anti-semitisme: Jøder forfulgt i Europa pga. deres "store kærlighed for penge"
28 . oktober 2010 - Historieprogram på palæstinensisk tv gentager velkendt historieforfalskning med klassisk anti-semitisk fremstilling af jøder. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

PA TV: Indbyggere i Tel Aviv er "bosættere"
28. oktober 2010 - Tv-program om Jaffas historie (Jaffa er i dag en del af den israelske storby Tel Aviv) viser muslimsk begravelsesplads med overskriften "Jaffa's hellige steder er i bosætternes hænder". Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvmordsbombeangreb kaldes "heroisk" på mindesmærke
19. august 2010 - På et monument på en plads i Vestbred-byen Madama hædres et selvmordsangreb i den israelske by Herzliya som "heroisk". Bombemanden dræbte en pige på 15 år og sårede 16 andre. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Selvstyret udelukker ikke væbnet konflikt
12. august 2010 - Til trods for at det palæstinensiske selvstyre blev skabt på basis af afståen fra brugen af vold, og trods vedvarende forsikringer overfor det internationale samfund om, at man fortsat bekender sig til samme principper, udtaler selvstyrets tidligere premierminister og nuværende leder af PLOs Jerusalem-afdeling, Ahmad Qurei, at "modstand" (palæstinen-sernes betegnelse for terror) alene er midlertidigt suspenderet, da man p.t. finder taktikken uprofitabel.
Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Abbas: "Jeg accepterer ikke en jødisk stat"
4. maj 2009 - I en tale ved det palæstinensiske "ungdomsparlament" i Ramallah gav Mahmoud Abbas helt utvetydigt udtryk for, at han ikke vil acceptere Israel som en jødisk stat. Han gjorde samtidig nar ad idéen om Israel som en jødisk stat, hvorefter tlskuerne kvitterede med smil og hujen.
Læs to PMW-nyhedsbreve her og her.

Fatah anerkender stadig ikke Israel
17. marts 2009 - Højtstående Fatah-leder Mohammad Dahlan: Fatah anerkender ikke Israel, men det palæstinensiske selvstyre er nødt til at anerkende Israel for fortsat at kunne modtage penge fra det internationale samfund. Selvstyrets leder, Mahmoud Abbas, har tidligere givet udtryk for samme synspunkt. Læs PMWs artikel (på engelsk)...

Se også denne artikel på Israel-Online:

Abbas udelukker ikke fortsat væbnet kamp
3. juni 2009 - Den palæstinensiske ledelse, under den angiveligt "moderate" Mahmoud Abbas, nægter fortsat at acceptere eksistensen af en jødisk stat i Palæstina. Ethvert jødisk tilhørsforhold til Jerusalem afvises, mens Abbas efter eget udsagn ikke vil udelukke væbnet kamp mod Israel i fremtiden, skulle lejligheden byde sig. Læs mere...

Flere nyhedsbreve fra Palestinian Media Watch her.

Besøg PMW's hjemmeside på www.palwatch.org


Tilbage

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.