Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Danske mellemøsteksperter er systematisk imod Israel
Ole Wæver

Professor i international politik ved Københavns Universitet Ole Wæver er ny på vores liste. Til gengæld lægger han hårdt ud med antisemitiske forestillinger om en fordækt jødisk magt over den amerikanske administration samt påstande om, at Israel fører krig imod den palæstinensiske civilbefolkning. Ole Wævers "analyser" bære tydeligt præg af hans antisemitiske verdensbillede.


Ole Wæver: Israel fører krig imod civile, kan ikke vinde over Hamas
12. februar 2024 - I et podcast-interview til Radio24syv forklarer Ole Wæver, hvorfor Israel ikke har mulighed for at vinde militært over Hamas. Han påstår desuden, at den israelske hær opfatter alle civile i Gaza som legitime mål. Endelig mere end insinuerer han, at Israel har til hensigt at udrydde palæstinenserne. Det hele er i modstrid med virkeligheden, men demonsterer tydeligt Ole Wævers forkvaklede syn på den jødiske stat.
Læs mere...


Ole Wæver kolporterer klassisk antisemitisk forstilling om jødisk magt over USA
7. november 2023 - I en artikel på tv2.dk giver Ole Wæver udtryk for, at Israel nyder mere imødekommenhed, især fra USA's side, end landet har fortjent. Årsagen er angiveligt, at jøderne med sit fordækte lobbyarbejde har "viklet" USA ind i en ufrivillig alliance, hvor amerikanerne ikke længere "tør" være rigtig kritiske. Hvis du synes, det lyder som god, gammeldags, klassisk antisemitisme, er det nok fordi, det er det.
Læs mere...


Tilbage

 

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.


   

 

 

Untitled Document


 
Artiklerne på Israel-Online.dk er beskyttet af ophavsret, men må med tydelig kildeangivelse kopieres og bruges til ikke-kommercielle formål.
Materialet (bortset fra kortere uddrag) må ikke offentliggøres i nogen form uden skriftlig tilladelse.