Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Danske mellemøsteksperter er systematisk imod Israel
Mona Kanwal Sheikh

Seniorforsker i international sikkerhed ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS), Mona Kanwal Sheikh, har, ligesom en del af sine kolleger, et meget letsindigt forhold til sandheden. Israel beskyldes - helt uden dokumentation - for at begå alskens krigsforbrydelser, mens relle krænkere af den humanitære folkeret, som f.eks. palæstinensiske Hamas, går ganske fri af kritik.

Den islamistiske gruppe, som har begået terrorangreb imod israelske civile i mere end 30 år, kæmper for Israels udslettelse og som har holdt Gaza i et totalitært jerngreb siden 2007, beskriver Mona Sheikh som en demokratisk "modstandsbevægelse," der blot ønsker at befri palæstinenserne fra israelsk besættelse.

Her er nogle eksempler på Mona Kanwal Sheikhs misinformation:


Mona Sheikh i P1 Morgen: Hamas er en demokratisk "modstandsbevægelse"
10. oktober 2023 - Mona Kanwal Sheikh beskriver terrororganisationen Hamas, som netop har begået den største massakre på jøder siden holocaust, som en "modstandsbevægelse", der ønsker at "befri Palæstina fra den israelske besættelse," og som "ikke er opponenter til demokrati." Om Hamas er terrorister eller "legitime frihedskæmpere," afhænger ifølge seniorforskeren "meget af det perspektiv, man ser det fra."
Læs mere...


Mona Sheikh beskylder Israel for at begå krigsforbrydelser - helt uden dokumentation
25. juli 2014 - Mona Kanwal Sheikh beskylder, helt uden nogen dokumentation, Israel for at tæppebombe palæstinenserne, for at bruge ulovlige våben og for en uforholdsmæssig brug af vold. Omvendt ytrer hun ingen kritik af Hamas' meget veldokumenterede praksis med at angribe israelske civile med tusindvis af raketter, som affyres fra palæstinensiske beboelsesområder, hvilket udgør et dobbelt brud på den internationale humanitære ret.
Læs mere...


Tilbage

 

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.


   

 

 

Untitled Document


 
Artiklerne p Israel-Online.dk er beskyttet af ophavsret, men må med tydelig kildeangivelse kopieres og bruges til ikke-kommercielle formål.
Materialet (bortset fra kortere uddrag) må ikke offentliggøres i nogen form uden skriftlig tilladelse.