Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 

Untitled Document 

 

Israel-Online, 14. september 2004
Det Palæstinensiske Selvstyres religiøse ledere opfordrer til folkemord på jøder

To gange på tre dage har Det Palæstinensiske Selvstyres religiøse ledere åbent opfordret til folkemord på jøder. De to udsendelser på Selvstyrets officielle tv opfordrede begge til mord på jøder, indtil det jødiske folk er udslettet. De fremstillede begge drabet på jøder, ikke alene som værende Allahs vilje, men også som et nødvendigt skridt i historien, som bør gennemføres nu. Til støtte for disse mandater til drab citerede de begge den samme Hadith-islamiske tradition tillagt Mohammed, som udtrykker Allahs krav om, at muslimerne skal dræbe jøderne før genopstandelsens “time”.


Ordene i Hadith:

"Timen [Opstandelsen] vil ikke finde sted, før muslimerne kæmper mod jøderne og dræber dem. Og jøderne vil skjule sig bag klipper og sten, og klippen og træet vil sige: åh muslim, åh Allahs tjener, her er en jøde bag mig, kom og dræb ham!"

Talrige gange de senere år har palæstinensiske religiøse ledere og akademikere offentligt udtalt, at denne særlige Hadith gælder i dag. Denne lære kan meget vel udgøre en væsentlig motiverende faktor, som driver terroren mod israelske civile, fordi den præsenterer drabet på jøder som en religiøs pligt, ikke relateret til grænsekonflikten, men som noget, der er uløseligt forbundet med Allahs verden.

Bemærk også beskrivelsen af jøder som "brødre til aber og svin" i Maadis religiøse lære. Det Palæstinensiske Selvstyres religiøse ledere prædiker, baseret på en fortælling i Koranen, at jøderne blev forbandet af Allah og forvandlet til aber og svin. Dette hænger sammen med Selvstyrets lære om, at jøderne besidder medfødte og uforanderlige karakterdefekter.

Klik for at se Sheik Ibrahim Madiras prædiken under fredagsgudstjenesten og Dr. Muhammad Ibrahim Maadi i dennes ugentlige tv-show, hvor han underviser i islam.

Nedenstående er tekster hentet fra de nævnte udsendelser:


Sheik Ibrahim Madiras Friday sermon, Selvstyrets tv 10. sept. 2004:

"Profeten sagde: Genopstandelsen vil ikke finde sted, før muslimerne kæmper mod jøderne, og muslimerne dræber dem. Muslimerne vil dræbe jøderne, glæd jer [over det], glæd jer over Allahs sejr. Muslimerne vil dræbe jøderne, og han vil skjule sig
Profeten sagde: jøderne vil skjule sig bag klippen og træet, og klippen og træet vil sige: åh Allahs tjener, åh muslim her er en jøde bag mig, kom og dræb ham! Hvorfor denne ondskab? Fordi der er ingen på jordens overflade, der elsker jøderne: intet menneske, ingen klippe, og intet træ, alting hader dem. De ødelægger alt de ødelægger træerne og ødelægger husene. Alt ønsker hævn over jøderne, disse svin på jordens overflade, og dagen for vores sejr vil komme, om Allah vil."

http://www.pmw.org.il/asx/PMW_AFD_Mudayris_stone_9.asx


Dr. Muhammad Ibrahim Maadi i hans ugentlige tv-show, 12. sept. 2004:

"Vi fører denne grusomme krig mod brødrene til aber og svin, jøderne og Zions sønner. Jøderne vil kæmpe mod jer og I vil betvinge dem. Indtil jøden stiller sig bag træet og klippen. Og træet og klippen vil sige: åh muslim, åh Allahs tjener, der er en jøde bag mig, kom og dræb ham."

http://www.pmw.org.il/asx/PMW_AFD_Madi_stone_9.asx

Kilde: Palestinian Media Watch Bulletin, 14. september 2004


Tilbage

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:

Velkommen til!

Læs tidligere nyheds-breve her.


   

 

 

Untitled Document


 
Artiklerne på Israel-Online.dk er beskyttet af ophavsret, men må med tydelig kildeangivelse kopieres og bruges til ikke-kommercielle formål.
Materialet (bortset fra kortere uddrag) må ikke offentliggøres i nogen form uden skriftlig tilladelse.