Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Danske mellemøsteksperter er systematisk imod Israel
Sune Haugbølle

Sune Haugbølle, der i skrivende stund er professor ved Roskilde Universitet, tilhører den yngre generation af mellemøsteksperter. Men han er tydeligvis rundet af den samme venstreorienterede, anti-israelske kultur, som hersker på hovedparten af de danske universiteter. Her skeles der ikke småligt til begreber som sandhed, redelighed, balance eller kontekst.

I Sune Haugbølles univers tillægges israelske ledere systematisk negative, fordækte motiver, mens Israels dødsfjender, der helt åbenlyst kæmper for ødelæggelsen af den jødiske stat, end ikke holdes medansvarlige for konflikten. Tværtimod fremstilles eksempelvis Hamas' kamp for Israels udslettelse - imod bedre vidende, må man antage - som en legitim kamp for palæstinsisk frihed, selvom virkeligheden naturligvis er, at terrororganisationens islamistiske diktatur holder gazanerne i et jerngreb af undertrykkelse og ufrihed.


Sune Haugbølle - islamisternes advokat på dr.dk

8. august 2022 - Mellemøstforsker ved Roskilde Universitet, Sune Haugbølle, fantaserer i et interview med Danmarks Radio om, hvilke onde hensigter der nødvendigvis må ligge bag israelske politikeres kamp imod de islamistiske terrorgrupper i Gaza, mens han - antageligt imod bedre vidende - påstår, at Hamas' eneste hensigt med at angribe israelske civile med raketter er at få ophævet blokaden af Gaza.
Læs mere...


Sune Haugbølle er medunderskriver af anti-israelsk propaganda-manifest
11. juni 2021 - En række prominente mellemøsteksperter, herunder Jørgen Bæk Simonsen, Sune Haugbølle, Rasmus Alenius Boserup og Peter Seeberg, har lagt navn til et manifest i dagbladet Politiken, hvori de erklærer deres uforbeholdne støtte til den palæstinensiske kamp imod Israel. Argumenterne er som kopieret direkte fra den palæstinensiske propagandamanual med masser af løgn, misinformation og hadefulde udgydelser uden nogen som helst basis i virkeligheden. Læs mere...


Tilbage

 

 

Untitled Document   

Tilmeld dig Israel-Onlines nyhedsbrev!
Send blot dit navn og email-adresse til:
Velkommen til!