Untitled Document
Forside Historie Media Watch Opinion Features Links Info
 
Untitled Document 

 

 

Danske Mellemøst-eksperter er systematisk imod Israel
Michael Irving Jensen på dr.dk/Udland
29. december 2008

"Gaza en vigtig brik i Israels valg", artikel på dr.dk/Udland, af Niels-Jacob Andersen.

Mellemøst-ekspert Michael Irving Jensen leverer i artiklen et par kritiske kommentarer overfor Israels aktuelle militæroperation i Gaza.

Han kritiserer vanen tro Israel for at begå "overgreb" og bruge "overdreven magtanvendelse" - betegnelser, som han så vidt vides aldrig har brugt om palæstinensisk terror, som han i samme artikel betegner "modstand mod den fortsatte besættelse".


Direkte citater fra artiklen:

Michael Irving Jensen: "Før eller siden vil der komme et svar fra Hamas på Israels overdrevne magtanvendelse i Gaza."
...

"Så kan det godt være, at de har smadret alle Hamas' raketaffyringsramper og bygget mure, der skal forhindre selvmordsbombere. Men problemet for Israel er jo bare, at det her også medvirker til at skabe motivation for denne type af politisk vold."
...

"Offensiven i Gaza kan på den helt korte bane styrke Kadima og til dels Arbejderpartiet, så de har en chance for at hive vælgerne over på deres side, fordi de viser denne stålsathed og ikke accepterer nogen modstand mod den fortsatte besættelse."
...

"Og [den arabiske mistillid over for Israel] vil have en afsmittende effekt på Vesten på grund af Vestens fortsatte støtte til de israelske overgreb."


Tilbage

Untitled Document